Naar content

mr. Leo van der Wees

Directeur, Recht.nl
Specialisme

Recht en technologie

Auteur in het kort

Leo van der Wees is jurist met een technische achtergrond. Hij is 5 jaar werkzaam geweest als computerprogrammeur bij Philips en BSO. Daarnaast is hij universitair docent en onderzoeker/project leider geweest op respectievelijk de Erasmus Universiteit en de Universiteit van Tilburg. Tevens is hij is al jaren ondernemer (Legal Net Services, SafeNet, Recht.nl).

Overige uitgaven
Voor een overzicht van alle publicaties van Leo van der Wees, zie Recht.nl en zoek naar Publicatielijst Leo van der Wees 1991 - heden
Leidraad voor juridische auteurs
€ 12,74
€ 13,50 incl.btw
Boek

In deze uitgave vindt u handzame richtlijnen voor het verwijzen naar rechtspraak, kamerstukken, boeken, tijdschriftartikelen en internetpublicaties. Juridische auteurs, studenten en redacties van boeken hebben baat bij deze Leidraad.

Computerrecht
€ 312,00
€ 377,52 incl.btw
Online naslagwerk

Tijdschrift voor informatietechnologie en recht, dat u online wordt aangeboden. De inhoud raakt onder meer de beslechting van automatiseringsgeschillen, eigendomsrecht van software, gegevensbescherming, computercriminaliteit en chipsbescherming.

Deze uitgave is ook te vinden in de Collectie Bedrijfsjuristen IE- en ICT-recht Compleet.

Specialisme

Recht en technologie

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.