Naar content

mr. Kees-Willem Bruggeman

Juridisch adviseur en beleidsadviseur, Brug Consult
Specialisme

Gemeentelijke sociale zekerheid

Auteur in het kort

Alles wat je doet heeft te maken met hoe je in het leven staat: wat je belangrijk vindt en hoe je wilt leven. Ik geloof niet in een kunstmatige scheiding van werk en privé.

Wetgeving gemeentelijk sociaal domein 2019-2
€ 69,50
€ 75,76 incl.btw
Boek

In deze tekstbundel vindt u de laatste wetten en regelingen omtrent uiteenlopende onderwerpen op het vlak van sociale zekerheid, zoals bijstand, schuldhulpverlening en jeugdbeleid. De inhoud is afgestemd op het takenpakket van de gemeenteambtenaar, dat de afgelopen jaren op dit gebied flink in omvang is toegenomen.

Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak 2019-2
€ 44,04
€ 48,00 incl.btw
Boek

Werkt u bij een gemeente of als juridisch hulpverlener aan de bijstand? In dat geval is deze uitgave een essentieel hulpmiddel in uw dagelijkse praktijk. Met de wetgeving, toelichting en nadere regelgeving, bijgewerkt tot en met 1 juli 2019. U vindt alle relevante rechtspraak, handig gesorteerd op thema.

De Kleine Gids Wmo 2015
€ 28,67
€ 31,25 incl.btw
Boek

Met deze kleine gids heeft u alle informatie over de Wmo 2015 binnen handbereik. Op overzichtelijke wijze vindt u uw weg binnen de complexe wereld van maatschappelijke ondersteuning. Stap voor stap krijgt u inzicht in de gehele procedure van de Wmo: van melding tot besluit.

Wmo 2015 Wetgeving & Rechtspraak 2019-1
€ 44,04
€ 48,00 incl.btw
Boek

Werkt u in de gemeentelijke uitvoeringspraktijk? Dan zijn er tal van regels en wetten om bij te houden. Lastig om elk detail te overzien. Dat hoeft gelukkig ook niet; met dit handige naslagwerk beschikt u over een compleet overzicht van de Wmo 2015. Inclusief jurisprudentie per thema en officiële toelichting.

PS Special Wmo-jurisprudentie 2017
€ 137,61
€ 149,99 incl.btw
Boek

Wanneer u als gemeentejurist, rechtsbijstandverlener, griffier of rechter stelselmatig te maken heeft met de Wmo, moet u weten welke uitspraken de ontwikkeling van het recht nu echt raken. Deze uitgave bevat daarom een zorgvuldige selectie van de meest relevante jurisprudentie uit de Wmo 2015 en de Wmo 2007.

AB Rechtspraak Bestuursrecht (incl. ABkort)
€ 1.285,54
€ 1.555,50 incl.btw
Online naslagwerk

In AB Rechtspraak Bestuursrecht (AB) vindt u de belangrijkste actuele jurisprudentie op het gehele bestuursrechtelijke terrein. Toonaangevende vakspecialisten bewerken en annoteren de gepubliceerde uitspraken voor u. ABkort maakt integraal onderdeel uit van AB en wordt structureel aangevuld met de meest recente uitspraken.

Deze uitgave maakt deel uit van de Collectie Staats- en bestuursrecht.

Specialisme

Gemeentelijke sociale zekerheid

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.