Naar content

mr. Kees-Willem Bruggeman

Juridisch adviseur en beleidsadviseur, Brug Consult
Specialisme

Gemeentelijke sociale zekerheid

Auteur in het kort

Alles wat je doet heeft te maken met hoe je in het leven staat: wat je belangrijk vindt en hoe je wilt leven. Ik geloof niet in een kunstmatige scheiding van werk en privé.

Wetgeving gemeentelijk sociaal domein 2018
€ 67,45
€ 71,50 incl.btw
Boek

Deze uitgave geeft u als gemeenteambtenaar snel inzicht in alle belangrijke wetten en regelingen rondom sociale zekerheid. De belangrijke onderwerpen bijstand, schuldhulpverlening en jeugdbeleid worden op basis van de meest actuele wetgeving besproken. Uiteraard komen daarnaast ook nieuwe onderwerpen aan bod, zoals de Regeling uitzondering inlichtingenplicht.

De Kleine Gids Wmo 2015
€ 27,83
€ 29,50 incl.btw
Boek

Met deze kleine gids heeft u alle kennis over de Wmo 2015 binnen handbereik. Op overzichtelijke wijze maakt deze bundel u bekend in de complexe wereld van maatschappelijke ondersteuning. Bovendien beschrijft de gids stapsgewijs de gehele procedure van de Wmo: van melding tot besluit. Ideaal voor professionals én burgers.

Wmo 2015 Wetgeving & Rechtspraak 2018-1
€ 44,15
€ 46,80 incl.btw
Boek

In het kader van de Wmo 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor de participatie en zelfredzaamheid van hun burgers. Deze uitgave behandelt de hierbij relevante bepalingen, jurisprudentie en toepassingen.

PS Special Wmo-jurisprudentie 2017
€ 127,36
€ 135,00 incl.btw
Boek

Wanneer u als gemeentejurist, rechtsbijstandverlener, griffier of rechter stelselmatig te maken heeft met de Wmo, moet u weten welke uitspraken de ontwikkeling van het recht nu echt raken. Deze uitgave bevat daarom een zorgvuldige selectie van de meest relevante jurisprudentie uit de Wmo 2015 en de Wmo 2007.

De Gemeentestem
€ 613,60
€ 742,46 incl.btw
Online naslagwerk

De Gemeentestem is hét bestuursrechtelijke tijdschrift voor de gemeentelijke rechtspraktijk. De Gemeentestem online biedt u overzichtelijk en snel toegang tot artikelen op het terrein van het gemeenterecht, algemeen bestuursrecht, bestuursprocesrecht, bijzonder bestuursrecht en het EG-recht.

Jurisprudentie Wet werk en bijstand, incl. JABW (JWWB)
€ 975,00
€ 1.179,75 incl.btw
Online naslagwerk

Deze online module bevat actuele uitspraken over alle voorzieningen en regels uit de Wet Werk en Bijstand (WWB) én de oude Bijstandswet (Abw). Ook treft u er jurisprudentie aan over aanverwante sociale regelingen uit de gemeentelijke uitvoeringspraktijk. De jurisprudentie is  gelinkt aan relevante regelgeving, zodat u snel dwarsverbanden kunt leggen tussen regels en rechtspraak.

Deze module is onderdeel van de Collectie Sociale Zekerheid. 

Specialisme

Gemeentelijke sociale zekerheid

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.