Naar content

mr. Kees-Willem Bruggeman

Juridisch adviseur en beleidsadviseur, Brug Consult
Specialisme

Gemeentelijke sociale zekerheid

Auteur in het kort

Alles wat je doet heeft te maken met hoe je in het leven staat: wat je belangrijk vindt en hoe je wilt leven. Ik geloof niet in een kunstmatige scheiding van werk en privé.

Schulinck Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak 2020.2
€ 44,95
€ 49,00 incl.btw
Boek

In deze titel vindt u de wet- en regelgeving op het gebied van de Participatiewet, zorgvuldig afgestemd op de behoeften van de gemeentelijke uitvoeringspraktijk. De 2020.2-editie bevat bovendien alle nieuwe relevante jurisprudentie, evenals een actueel overzicht van normen en bedragen per 1 juli 2020.

Wetgeving gemeentelijk sociaal domein 2020-2
€ 73,85
€ 80,50 incl.btw
Boek

In deze tekstbundel vindt u de laatste wetten en regelingen over verschillende onderwerpen op het beleidsterrein van de sociale zekerheid opgenomen, zoals bijstand, schuldhulpverlening en jeugdbeleid. De inhoud is afgestemd op het takenpakket van de gemeenteambtenaar, dat de afgelopen jaren juist op dit gebied flink in omvang is toegenomen.

Wmo 2015 Wetgeving & Rechtspraak 2020
€ 44,95
€ 49,00 incl.btw
Boek

Met dit overzicht beschikt u over de Wmo 2015 en alle bijbehorende algemene maatregelen van bestuur en ministeriële regelingen. De auteurs voorzien de wet van toelichting en wijzen op aanverwante regelingen. Deze 2020-editie bevat nieuwe jurisprudentie, thematisch geordend voor uw gebruiksgemak.

De Kleine Gids Wmo 2015
€ 29,36
€ 32,00 incl.btw
Boek

Met deze kleine gids heeft u alle informatie over de Wmo 2015 binnen handbereik. Op overzichtelijke wijze vindt u uw weg binnen de complexe wereld van maatschappelijke ondersteuning. Stap voor stap krijgt u inzicht in de gehele procedure van de Wmo: van melding tot besluit.

PS Special Wmo-jurisprudentie 2017
€ 146,28
€ 159,45 incl.btw
Boek

Wanneer u als gemeentejurist, rechtsbijstandverlener, griffier of rechter stelselmatig te maken heeft met de Wmo, moet u weten welke uitspraken de ontwikkeling van het recht nu echt raken. Deze uitgave bevat daarom een zorgvuldige selectie van de meest relevante jurisprudentie uit de Wmo 2015 en de Wmo 2007.

AB Rechtspraak Bestuursrecht (incl. ABkort)
€ 1.337,00
€ 1.457,33 incl.btw
Online naslagwerk

In AB Rechtspraak Bestuursrecht (AB) vindt u de belangrijkste actuele jurisprudentie op het gehele bestuursrechtelijke terrein. Toonaangevende vakspecialisten bewerken en annoteren de gepubliceerde uitspraken voor u. ABkort maakt integraal onderdeel uit van AB en wordt structureel aangevuld met de meest recente uitspraken.

Deze uitgave maakt deel uit van de Collectie Staats- en bestuursrecht.

Specialisme

Gemeentelijke sociale zekerheid

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.