Naar content

mr. dr. Jeroen Ermers

Jurist, UWV
Specialisme

socialezekerheidsrecht, met name werknemersverzekeringen; grondrechten; verbintenissenrecht; vergelijking civil & common law.

Auteur in het kort

Jeroen Ermers werkt als jurist bij het UWV . Geïnteresseerd in invloed grondrechten op uitvoering sociale zekerheid. Civielrechtelijke achtergrond, brandt graag los over goede trouw, redelijkheid en billijkheid. Weet veel over estoppel.

Overige uitgaven
Estoppel vanuit civil law perspectief, uitgeverij Paris, Zutphen.
Module Arbeidsongeschiktheid
€ 2.470,00
€ 2.692,30 incl.btw
Online naslagwerk

Bent u dagelijks bezig met regelgeving op het vlak van arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid? Dan is de Module Arbeidsongeschiktheid een praktisch hulpmiddel. U navigeert makkelijk door de thematische indeling en vindt snel de informatie die u zoekt.

Deze module vindt u ook in de Collectie Overheid – Sociale Zekerheid.

Module Premie- en verzekeringsplicht
€ 1.640,00
€ 1.787,60 incl.btw
Online naslagwerk

De online Module Premie- en verzekeringsplicht behandelt het volledige werkterrein van de Wet financiering sociale verzekeringen, de Wet inkomstenbelasting 2001, de Wet op de loonbelasting 1964 en de Wet vermindering afdracht loonbelasting en premie voor de volksverzekering. Zowel de wet als de relevante besluiten, regelingen en beleidsstukken zijn opgenomen.

Module Werkloosheidswet
€ 1.640,00
€ 1.787,60 incl.btw
Online naslagwerk

Heeft u nog grip op de Werkloosheidswet? Ook sinds in 2016 onder andere de duur en opbouw van de WW zijn veranderd? In deze module vindt u alle juridische, beleidsmatige en praktische informatie voor uitvoering van de WW en andere onderwerpen in de sociale zekerheid zoals arbeidsongeschiktheid.

Module Werkloosheidswet maakt deel uit van de Collectie Sociale Zekerheid.

Rechtspraak Sociale Verzekeringen (RSV)
€ 643,00
€ 700,87 incl.btw
Online naslagwerk

In deze online module vindt u alle belangrijke jurisprudentie op het terrein van de sociale verzekeringen. De jurisprudentie is tevens gelinkt aan relevante regelgeving, zodat u snel dwarsverbanden kunt leggen tussen regels en rechtspraak.

Deze module is onderdeel van de Collectie Sociale Zekerheid.

Specialisme

socialezekerheidsrecht, met name werknemersverzekeringen; grondrechten; verbintenissenrecht; vergelijking civil & common law.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.