Naar content

mr. Jennifer Lanser

vennoot en fiscaal-juridisch adviseur, Van den Bosch & Partners
Specialisme

Gemeentelijke belastingen, waterschapsbelastingen, formeel belastingrecht

Auteur in het kort

Jennifer Lanser heeft Fiscaal recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 1999 trad zij als fiscaal-juridisch adviseur in dienst bij Van den Bosch & Partners, toen nog Monsma & partners. In 2002 is ze toegetreden als partner tot Van den Bosch & Partners. Daarnaast treedt zij op als docente voor de Academie Lokale Belastingen en verzorgt zij cursussen op het gebied van diverse gemeentelijke heffingen en beroepsprocedures.

Hoofdzaken milieuheffingen
€ 83,49
€ 91,00 incl.btw
Boek

Buigt u zich in het dagelijks leven geregeld over vraagstukken omtrent milieuheffingen? Deze bundel schetst een compleet en actueel beeld van ingewikkelde regelingen, in het bijzonder de rijksmilieubelastingen. Ook treft u een overzicht aan van de belangrijkste bepalingen uit het recente ontwerp-klimaatakkoord. Praktische voorbeelden maken de stof behapbaar.

Decentrale heffingen
€ 118,35
€ 129,00 incl.btw
Boek

Wilt u zich snel inlezen in regelgeving rond de heffingen door gemeenten en waterschappen? Deze uitgave biedt zowel de student als de professional een handzame en compacte inleiding op dit terrein. De rijke hoeveelheid kort samengevatte casuïstiek maakt dit tot een praktische uitgave, waarin u niet struikelt over wetsartikelen, lange citaten en speculaties.

Vakstudie 16 - Belastingen van de Caribische Koninkrijksdelen
€ 808,00
€ 880,72 incl.btw
Online naslagwerk

De Vakstudie Belastingen van de Caribische Koninkrijksdelen biedt u het meest uitgebreide artikelsgewijs commentaar. Compleet en toegankelijk.

Vakstudie 02 - IB 2001 (incl. TBTBU en IB 1964)
€ 4.117,00
€ 4.487,53 incl.btw
Online naslagwerk

De Vakstudie Inkomstenbelasting biedt u het meest uitgebreide artikelsgewijs commentaar. Compleet en toegankelijk.

Deze module vindt u ook in de Collectie Belastingadvies. Vraag hier uw gratis en vrijblijvende proefabonnement aan.

Specialisme

Gemeentelijke belastingen, waterschapsbelastingen, formeel belastingrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.