Naar content

mr. Jelle Nijland

Universitair docent, Universiteit Leiden
Specialisme

Ondernemingsrecht Rechtspersonenrecht Contractenrecht Overeenkomst van opdracht

Auteur in het kort

J. Nijland is afgestudeerd in de richtingen notarieel recht en civiel recht aan de Universiteit van Leiden en in 2013 gepromoveerd aan deze universiteit op het proefschrift ‘De overheidsonderneming. Na een studie aan de Fondation Nationale des Sciences Politiques te Parijs, is hij als docent en onderzoeker aan de Universiteit van Leiden verbonden.

Overige uitgaven
J. Nijland, De overheidsonderneming. Overheidsinvloed in kapitaalvennootschappen nader beschouwd (Ars Notariatus 154), Deventer: Kluwer 2013
Groene Serie Bijzondere overeenkomsten
€ 326,86
€ 395,50 incl.btw
Online naslagwerk

Bevat een artikelsgewijs commentaar op titel 1 Koop en ruil, titel 7 Opdracht, titel 7A Reisovereenkomst, titel 9 Bewaarneming, titel 10 Arbeidsovereenkomst, titel 14 Borgtocht en titel 15 Vaststellingsovereenkomst van Boek 7 Burgerlijk Wetboek.

Deze online uitgave maakt deel uit van de Collecties.

SmartNewz Contractenrecht
€ 320,66
€ 388,00 incl.btw
Online naslagwerk

Elke dag als eerste op de hoogte van het laatste juridische nieuws? Maak dan nu vrijblijvend kennis met SmartNewz. U ontvangt elke dag een nieuwsbrief met de meest actuele uitspraken, laatste ontwikkelingen in wetgeving, literatuur en de media op uw vakgebied. Altijd actueel, compleet en overzichtelijk.

Specialisme

Ondernemingsrecht Rechtspersonenrecht Contractenrecht Overeenkomst van opdracht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.