Naar content

mr. dr. Jan van den Broek

Senior legal counsel, VNO-NCW
Specialisme

Omgevingsrecht

Auteur in het kort

Weet voor wie je schrijft, houd het simpel en werk oplossingsgericht. Dat is mijn motto. Ondernemers zitten niet te wachten op geleerde juridische betogen; ze willen verder met ondernemen.

Overige uitgaven
Berghauser Pont Tekst en Toelichting Omgevingswet (toetsversie)
Tekst & Commentaar Milieurecht
€ 278,44
€ 303,50 incl.btw
Boek

Adviseert u of procedeert u op milieurechtgebied? De zeer actuele herziene druk van Tekst & Commentaar Milieurecht biedt u de belangrijkste wet- en regelgeving, voorzien van zo’n 1600 glasheldere en compacte commentaren. Inclusief commentaar op de Wet natuurbescherming. Een must-have voor u als milieurechtjurist!

Tekst & Commentaar Wet algemene bepalingen omgevingsrecht
€ 108,49
€ 118,25 incl.btw
Boek

Tekst & Commentaar Wet algemene bepalingen omgevingsrecht geeft u via korte en glasheldere commentaren snel antwoord op al uw vragen over de Wabo en de uitvoeringsregelgeving. De vierde druk biedt u de allerlaatste stand van zaken en kijkt vooruit op de nieuwe Omgevingswet.

De Omgevingswet in de praktijk
€ 60,55
€ 66,00 incl.btw
Boek

In 2018 treedt de nieuwe Omgevingswet in werking. Krijgt u met deze wet te maken? Bijvoorbeeld als overheidsprofessional, bedrijfsjurist, advocaat, rechter of wetenschapper? Dan is het slim om u goed voor te bereiden op de implementatie van de wet in de praktijk. Dat kan met deze omvangrijke en zeer complete juridische leidraad!

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)
€ 64,05
€ 77,50 incl.btw
e-Book

De tekstuitgave van de Wabo, zoals die luidt per 1 juli 2015.

Bouwrecht
€ 428,51
€ 518,50 incl.btw
Online naslagwerk

Het tijdschrift Bouwrecht staat in de markt bekend als hét maandblad voor rechtspraak en literatuur op het gebied van het bouwrecht. Zowel de publiekrechtelijke als de privaatrechtelijke aspecten van het bouwrecht worden (ook) in deze online variant onder de loep genomen.

Lexplicatie
€ 948,35
€ 1.147,50 incl.btw
Online naslagwerk

Wilt u binnen uw vakgebied snel en eenvoudig relevante wetsartikelen, achtergronden en jurisprudentie kunnen opzoeken, inzien en exporteren als print of pdf? Met Lexplicatie bent u slechts één klik verwijderd van meer dan 7000 regelingen en meer dan 130 000 individuele commentaren.

Specialisme

Omgevingsrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.