Naar content

mr. drs. Jan Spanjaard

advocaat, La Gro Advocaten
honorair universitair docent, Universiteit Utrecht
Specialisme

Contractenrecht. Consumentenrecht. Insolventierecht.

Auteur in het kort

Ik houd mij bezig met contractenrecht in de breedste zin van het woord, maar met een focus op handelsovereenkomsten en algemene voorwaarden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het consumentenrecht en het insolventierecht.

Overige uitgaven
Contracteren in de internationale praktijk; hoofdstuk 13 over de Rome I verordening.
Contracteren in de internationale praktijk
€ 91,74
€ 100,00 incl.btw
Boek

Anno 2011 kan de internationaal georienteerde jurist bij zijn advisering niet meer volstaan met louter "nationaal rechtelijke bagage". De rol van het Internationaal privaatrecht (IPR) en die van het Eenvormig privaatrecht (EPR) kan niet worden onderschat bij het adviseren over of het opstellen van internationale overeenkomsten.

Groene Serie Verbintenissenrecht
€ 1.200,00
€ 1.452,00 incl.btw
Online naslagwerk

Artikelsgewijs commentaar op Boek 6 BW 'Algemeen gedeelte van het Verbintenissenrecht', met uitzondering van afd. 6.1.10 Schadevergoeding en titel 6.3 Onrechtmatige daad.

Deze uitgave maakt deel uit van de Collecties.

SmartNewz Contractenrecht
€ 320,66
€ 388,00 incl.btw
Online naslagwerk

Elke dag als eerste op de hoogte van het laatste juridische nieuws? Maak dan nu vrijblijvend kennis met SmartNewz. U ontvangt elke dag een nieuwsbrief met de meest actuele uitspraken, laatste ontwikkelingen in wetgeving, literatuur en de media op uw vakgebied. Altijd actueel, compleet en overzichtelijk.

Specialisme

Contractenrecht. Consumentenrecht. Insolventierecht.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.