Naar content

mr. Jan Heikens

mr. J.M. Heikens, De Kempenaer Advocaten
Specialisme

Huurrecht, vastgoedrecht

Auteur in het kort

Het mooie van advocaat zijn is dat het een voortdurende uitdaging oplevert met je omgeving - en met jezelf; zo word je iedere dag weer een klein beetje wijzer.

Huurrechtmemo 2018/2019
€ 40,57
€ 44,22 incl.btw
Boek

Dit memo bundelt de gehanteerde regelingen in het huurrecht. Het verheldert de actuele stand van zaken over het huurrecht omtrent huurprijzen, toeslagen, leegstand en de verhuurder. Veelgebruikt onder advocaten, makelaars, leden van huurcommissies, sociale en commerciële verhuurders en anderen die regelmatig met het huurrecht in aanraking komen.

Groene Serie Huurrecht
€ 669,83
€ 810,49 incl.btw
Online naslagwerk

De uitgave Huurrecht, onderdeel van de Groene Serie, is een artikelsgewijs commentaar op de wettelijke huurbepalingen. Het nieuwe huurrecht, titel 7.4 BW is hier volledig in verwerkt.

Deze online uitgave maakt deel uit van de Collecties.

WR, Tijdschrift voor Huurrecht
€ 260,33
€ 315,00 incl.btw
Online naslagwerk

Hét toonaangevende maandblad voor jurisprudentie en artikelen op het terrein van het huurrecht van woon- en bedrijfsruimte. In deze online uitgave vindt u relevante rechtspraak, indien nodig voorzien van commentaar.

Deze online uitgave is onderdeel van de Collectie Vastgoedrecht Compleet en Expert.

Specialisme

Huurrecht, vastgoedrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.