Naar content

Jacques Raaijmakers

Eigenaar, Raaijmakers Belastingadvies en Educatie
Specialisme

(Internationale) loonbelasting, (internationale) sociale verzekeringen, invordering, aansprakelijkheid, formeel belastingrecht

Auteur in het kort

Doe wat je leuk vindt, anders word je niet oud. Dat is mijn motto en daarom heb ik voor dit vakgebied gekozen. Ik vond het leuk en uitdagend. En dat vind ik nog steeds.

Overige uitgaven

Hoofdredacteur van het tijdschrift Loonzaken (SDU)

Redacteur Fiscaal Praktijkblad (Fiscaal up to date)

Annontator NLFiscaal

Vaste medewerker Tijdschrift voor Formeel Belastingrecht (SDU)

Vaste medewerker Beloning & Belasting (Fiscaal up to date)

Auteur XpertHR

Studenteneditie Cursus Belastingrecht Loonbelasting/Premieheffing 2019-2020
€ 36,61
€ 39,90 incl.btw
Boek

In dit studieboek vind je een compleet thematisch overzicht van beleid en wetgeving op het gebied van loonbelasting en premieheffingen, verhelderd met jurisprudentie en literatuur. Geschreven door topauteurs uit wetenschap en praktijk.

Studenteneditie Cursus Belastingrecht Formeel Belastingrecht 2019-2020
€ 36,61
€ 39,90 incl.btw
Boek

Dit studieboek biedt jou een compleet en behapbaar overzicht van het formele belastingrecht. Van wetsgeschiedenis tot beleidsbesluiten – en van heffingssystemen tot fiscale boeten en straffen. Samengesteld door toonaangevende auteurs.

Loonheffingengids 2019
€ 77,98
€ 85,00 incl.btw
Boek

Deze gids geeft u een duidelijk en praktisch totaalbeeld van alle belangrijke regels rondom de loonheffingen. Daarbij vindt u ook de laatste stand van zaken over onderwerpen als: een bezwaarschrift schrijven, inleners- en ketenaansprakelijkheid en de Wet aanpak schijnconstructies.

Keten- en inlenersaansprakelijkheid
€ 73,54
€ 80,16 incl.btw
Boek

Deze brochure vormt een overzichtelijk naslagwerk voor iedereen die zich bezighoudt met keten- en inleneraansprakelijkheid. Naast een introductie tot de basisbegrippen, uitzonderingen en toepassingen, komen ook diepere actuele vraagstukken komen aan bod. Uiteraard is de recente rechtspraak daarbij verwerkt.

Bestuurdersaansprakelijkheid
€ 74,08
€ 80,75 incl.btw
Boek

In deze uitgave komen alle aspecten, praktische zaken en knelpunten rondom bestuurdersaansprakelijkheid aan de orde. Er is daarbij rekening gehouden met de tot 1 mei 2017 verschenen rechtspraak. Bovendien vindt u in deze uitgave een overzicht van de jurisprudentie over het begrip ‘kennelijk onbehoorlijk bestuur’.

Fiscale aansprakelijkheidsbepalingen in de Invorderingswet 1990
€ 66,94
€ 81,00 incl.btw
e-Book

Deze brochure geeft u een overzicht van de fiscale aansprakelijkheidsbepalingen die in de Invorderingswet 1990 zijn opgenomen. Zowel de formele aspecten als de materiële aspecten van die bepalingen worden behandeld.

Specialisme

(Internationale) loonbelasting, (internationale) sociale verzekeringen, invordering, aansprakelijkheid, formeel belastingrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.