Naar content

prof. mr. Henk Snijders

Honorair hoogleraar Burgerlijk recht en Burgerlijk procesrecht, Universiteit Leiden
Specialisme

Burgerlijk procesrecht en rechtspraktijk, Goederenrecht, Contractenrecht, Arbitrage, Rechtsvinding en andere onderwerpen op de grens van Burgerlijk recht en Burgerlijk procesrecht

Auteur in het kort

Prof. mr. Henricus Joseph (Henk) Snijders is honorair hoogleraar Burgerlijk recht en Burgerlijk procesrecht. Buiten de universiteit is Snijders afgezien van diverse nevenfuncties vooral werkzaam als arbiter, (bindend) adviseur en legal expert alsmede als auteur en redacteur. Zie nader www.hjsnijders.com.

Overige uitgaven

Een nagenoeg volledige lijst van publicaties (exclusief annotaties) van Prof. mr. Henk Snijders is te vinden op zijn website www.hjsnijders.com.

Pachtprocesrecht
€ 41,28
€ 45,00 incl.btw
Boek

Bent u als student of jurist op zoek naar een toegankelijke beschrijving van de procesvoering in pachtzaken? Deze titel brengt orde in de ogenschijnlijk complexe regelgeving van het pachtprocesrecht. Zeer geschikt als naslagwerk voor zowel de beginnende als de meer gevorderde jurist op het gebied van pachtrecht.

Collegebundel 2020-2021 Personal Edition
€ 56,42
€ 61,50 incl.btw
Boek

De Personal Edition is de extra luxe uitvoering van de Collegebundel, met jouw naam erop. Hij bevat alle wetgeving die je tijdens of na je studie nodig hebt. Met de Collegebundel maak jij je dromen en ambities waar.

Bijzondere overeenkomsten
€ 56,42
€ 61,50 incl.btw
Boek

Deze titel biedt u grondig inzicht in de specifieke regelingen van diverse bijzondere overeenkomsten als koop, huur, agentuur en meer. Ook verhelderen de auteurs de structuur en verhoudingen tussen verschillende overeenkomsten. De titel biedt zo een ongekend compleet en actueel overzicht van bijzondere overeenkomsten.

Rechtspersoon, vennootschap en onderneming
€ 42,20
€ 46,00 incl.btw
Boek

Deze titel schetst een integraal beeld van rechtspersonen- en het vennootschapsrecht. Hierbij staan de Nederlandse privaatrechtelijke samenwerkingsvormen centraal. De heldere opzet vergemakkelijkt de vergelijking tussen de verschillende rechtsvormen en biedt studenten inzicht in de grotere verbanden. Tevens zeer geschikt als naslagwerk voor de praktijk.

Rechtshandeling en Overeenkomst
€ 42,20
€ 46,00 incl.btw
Boek

In deze titel vindt u een zeer overzichtelijke weergave van kernleerstukken van het vermogensrecht. De stof wordt compact behandeld, zonder daarbij aan de nodige diepgang te verliezen. De vele voorbeelden en illustraties brengen de stof tot leven en zorgen voor een plezierige leeservaring.

Nederlands Arbitragerecht
€ 115,60
€ 126,00 incl.btw
Boek

Bent u professioneel actief op het terrein van de nationale of internationale arbitrage in Nederland? Dan vormt deze uitgave voor u een onmisbare handleiding. De publicatie sluit naadloos aan bij de nieuwste Arbitragewet van Nederland. De auteur besteedt ruimschoots aandacht aan recente internationale ontwikkelingen, nieuwe rechtspraak en literatuur.

Specialisme

Burgerlijk procesrecht en rechtspraktijk, Goederenrecht, Contractenrecht, Arbitrage, Rechtsvinding en andere onderwerpen op de grens van Burgerlijk recht en Burgerlijk procesrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.