Naar content

prof. mr. Henk Snijders

Honorair hoogleraar Burgerlijk recht en Burgerlijk procesrecht, Universiteit Leiden
Specialisme

Burgerlijk procesrecht en rechtspraktijk, Goederenrecht, Contractenrecht, Arbitrage, Rechtsvinding en andere onderwerpen op de grens van Burgerlijk recht en Burgerlijk procesrecht

Auteur in het kort

Prof. mr. Henricus Joseph (Henk) Snijders is honorair hoogleraar Burgerlijk recht en Burgerlijk procesrecht. Buiten de universiteit is Snijders afgezien van diverse nevenfuncties vooral werkzaam als arbiter, (bindend) adviseur en legal expert alsmede als auteur en redacteur. Zie nader www.hjsnijders.com.

Overige uitgaven

Een nagenoeg volledige lijst van publicaties (exclusief annotaties) van Prof. mr. Henk Snijders is te vinden op zijn website www.hjsnijders.com.

Nederlands Arbitragerecht
€ 108,49
€ 118,25 incl.btw
Boek

Bent u professioneel actief op het terrein van de nationale of internationale arbitrage in Nederland? Dan vormt deze uitgave voor u een onmisbare handleiding. De publicatie sluit naadloos aan bij de nieuwste Arbitragewet van Nederland. De auteur besteedt ruimschoots aandacht aan recente internationale ontwikkelingen, nieuwe rechtspraak en literatuur.

Verbintenissen uit de wet en Schadevergoeding
€ 46,10
€ 50,25 incl.btw
Boek

Deze uitgave maakt u op efficiënte wijze wegwijs in het verbintenissenrecht, het buiten-contractuele aansprakelijkheidsrecht en het schadevergoedingsrecht. Deze achtste druk is volledig geactualiseerd aan de hand van recente jurisprudentie en wetswijzigingen. De uitgave geeft een systematisch overzicht, begeleid door sprekende voorbeelden. Ideaal voor het onderwijs.

Collegebundel 2018-2019 Personal Edition
€ 61,24
€ 66,75 incl.btw
Boek

Helaas... De actie om een persoonlijke Collegebundel te maken is afgelopen. Bestel hier de reguliere Collegebundel.

De Personal Edition is de extra luxe uitvoering van de Collegebundel van Wolters Kluwer, compleet voorzien van hardcover, leeslinten, bewaarbox én jouw naam. Als je hem hebt bestelt, dan ontvang je de bundel op 27 augustus. 

Verbintenissenrecht algemeen
€ 43,35
€ 47,25 incl.btw
Boek

Deze vijfde druk biedt een compleet overzicht van het algemene gedeelte van het verbintenissenrecht, waarin wijzigingen in regelgeving, jurisprudentie en literatuur van de afgelopen jaren zijn verwerkt. Je maakt onder meer kennis met de verschillende vormen, de nakoming ervan en de overgang van vorderingen en schulden.

Collegebundel 2018-2019
€ 41,28
€ 45,00 incl.btw
Boek

Met de Collegebundel van Wolters Kluwer heb je goud in handen. Rechtenstudenten, rechtendocenten, advocaten en juristen gebruiken de Collegebundel vaak en graag.

Proceskostenveroordeling en toegang tot de rechter in IE-zaken
€ 77,52
€ 84,50 incl.btw
Boek

De proceskosten kunnen in zaken omtrent intellectueel eigendom hoog oplopen. Op welke partij(en) – en in welke omvang – worden deze verhaald? En in hoeverre beïnvloedt dit de toegankelijkheid van de rechter? Deze uitgave buigt zich over de proceskostenveroordeling in IE-zaken, kritisch beschouwd in samenhang met het bredere EU-recht.

Specialisme

Burgerlijk procesrecht en rechtspraktijk, Goederenrecht, Contractenrecht, Arbitrage, Rechtsvinding en andere onderwerpen op de grens van Burgerlijk recht en Burgerlijk procesrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.