Naar content

drs. Hans Woldendorp

drs., 1. Ministerie van Infrastructuur en Milieu (Den Haag) 2. Instituut voor Infrastructuur, Milieu en Innovatie (Brussel) 3. Universiteit van Gent
Specialisme

Nederlands en Europees omgevingsrecht (vooral milieu en natuur)

Auteur in het kort

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van het omgevingsrecht, vooral op het gebied van milieubeheer en natuurbescherming. Daarnaast heb ik eveneens de nodige kennis van het Europese recht.

Overige uitgaven
bij deSdu: Teksten en toelichting wetgeving natuurbescherming publicatielijst opvraagbar bij de auteur
Bouwrecht
€ 446,00
€ 486,14 incl.btw
Online naslagwerk

Het tijdschrift Bouwrecht staat in de markt bekend als hét maandblad voor rechtspraak en literatuur op het gebied van het bouwrecht. Zowel de publiekrechtelijke als de privaatrechtelijke aspecten van het bouwrecht worden (ook) in deze online variant onder de loep genomen.

Milieurecht Totaal
€ 4.232,00
€ 4.612,88 incl.btw
Online naslagwerk

Met deze online uitgave heeft u een totaaloverzicht van ruim 25 verschillende milieuwetten, met artikelsgewijs commentaar en dagelijks bijgewerkte wetteksten. En met de ruim 14.000 uitspraken, veelal met samenvattingen en annotaties door deskundigen, vindt u altijd een uitspraak die voor u relevant is.

Milieurecht Totaal maakt onderdeel uit van de Collectie Omgevingswet. Maak hier vrijblijvend kennis met deze Collectie.

Milieu & Recht
€ 324,00
€ 353,16 incl.btw
Online naslagwerk

Toonaangevend tijdschrift op het raakvlak tussen het milieu en de rechtspraktijk. Deze online versie biedt u extra functionaliteiten om snel uit te komen bij de informatie die u zoekt.

Deze uitgave maakt deel uit van de Collectie Omgevingswet Compleet.

Specialisme

Nederlands en Europees omgevingsrecht (vooral milieu en natuur)

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.