Naar content

mr. Hans Venema

Staatsraad, Raad van State
Specialisme

Bestuursprocesrecht in combinatie met het sociaal zekerheidsrecht en het omgevingsrecht

Auteur in het kort

Huidige functie: staatsraad bij de Raad van State.Voorheen werkzaam bij de Centrale Raad van Beroep en de rechtbanken Groningen en Assen.

Module Uitvoering sociale zekerheid en bestuursrecht
€ 2.282,00
€ 2.487,38 incl.btw
Online naslagwerk

De uitvoering van de sociale zekerheid blijft in beweging. Heeft u grip op de bestuursrechtelijke aspecten? Deze module geeft uitgebreide praktische toelichtingen op onder meer het verstrekken, herzien of intrekken van een uitkering, bruteren van een vordering, mediation, bezwaar en beroep en handhaving bij uitkeringsfraude.

Module Uitvoering sociale zekerheid en bestuursrecht is een onderdeel van de Collectie Sociale Zekerheid.

Module Wmo
€ 1.565,00
€ 1.705,85 incl.btw
Online naslagwerk

Deze online module behandelt het volledige werkterrein van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) inclusief de relevante besluiten en regelingen. U kunt putten uit een unieke bron van juridische, beleidsmatige én praktische informatie. Denk aan actuele wetteksten, jurisprudentie, vakliteratuur en nog veel meer aanverwante onderwerpen. Een aanwinst voor iedere Wmo-specialist.

Deze module is onderdeel van de Collectie Overheid – Sociale Zekerheid. Vraag hier ter kennismaking vrijblijvend uw proefabonnement van vier weken aan.

Specialisme

Bestuursprocesrecht in combinatie met het sociaal zekerheidsrecht en het omgevingsrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.