Naar content

mr. Hans Nacinovic

directeur, De Legibus
Specialisme

Sociale zekerheidsrecht, in het bijzonder bijstand (WWB/Participatiewet) en alles wat daarmee samenhangt.

Auteur in het kort

Oprichter en eigenaar van De Legibus BV, een juridische dienst verlener op het terrein van het gemeentelijke sociale zekerheidsrecht. Voorheen hoofdredacteur van het Handboek Wet werk en bijstand van Kluwer Schulinck.

Overige uitgaven
PS Special Bijstandsverhaal (2011/3) PS Special Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid (2010/8) PS Special Wet investeren in jongeren (met mr. J.H.M. Ubags) (2009/3)
Wetgeving gemeentelijk sociaal domein 2020-2
€ 73,85
€ 80,50 incl.btw
Boek

In deze tekstbundel vindt u de laatste wetten en regelingen over verschillende onderwerpen op het beleidsterrein van de sociale zekerheid opgenomen, zoals bijstand, schuldhulpverlening en jeugdbeleid. De inhoud is afgestemd op het takenpakket van de gemeenteambtenaar, dat de afgelopen jaren juist op dit gebied flink in omvang is toegenomen.

Pensioengids 2020
€ 128,39
€ 139,95 incl.btw
Boek

Deze uitgave voorziet u van een compleet beeld van pensioen, lijfrente, banksparen en AOW anno 2020. De vele praktijkvoorbeelden maken de materie direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Een handig naslagwerk voor de financieel adviseur en iedereen die geïnteresseerd is toekomstvoorzieningen.

PS Special Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid
€ 146,28
€ 159,45 incl.btw
Boek

Wat heeft duurzaam gescheiden leven voor invloed op de hoogte van uitkeringen? In deze uitgave wordt het onderwerp 'gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid' grondig ontleed. Hierbij komen alle samenlevingsvormen en de gevolgen hiervan op sociale zekerheid uitgebreid aan bod.

Module Bijstand
€ 2.341,00
€ 2.551,69 incl.btw
Online naslagwerk

Alles over het werkveld Bijstand komt aan de orde in deze online module. U kunt putten uit een unieke bron van juridische, beleidsmatige én praktische informatie. Denk aan actuele wetteksten (bijvoorbeeld de Participatiewet), jurisprudentie, vakliteratuur en veel meer aanverwante onderwerpen.


Deze module is onderdeel van de Collectie Overheid - Sociale Zekerheid.

PS Actua
€ 549,54
€ 599,00 incl.btw
Tijdschrift

De nieuwsbrief PS Actua houdt u tweewekelijks op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van sociale verzekeringen, sociale voorzieningen en arbeidsrecht.

Sociaal Zakboek
€ 2.159,00
€ 2.353,31 incl.btw
Online naslagwerk

Puur op de praktijk gericht! Dit online zakboek biedt, naast juridisch en beleidsmatig inzicht, vooral veel praktische informatie over sociale verzekeringswetten, sociale voorzieningen en het arbeidsrecht. Denk aan regelgeving, jurisprudentie, vakliteratuur, begripsomschrijvingen en ruim 1800 praktijkartikelen. Alle informatie is aan elkaar gelinkt, zodat u snel dwarsverbanden kunt leggen.

Deze module is onderdeel van de Collectie Sociale Zekerheid.

Specialisme

Sociale zekerheidsrecht, in het bijzonder bijstand (WWB/Participatiewet) en alles wat daarmee samenhangt.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.