Naar content

mr. Hans Nacinovic

directeur, De Legibus
Specialisme

Sociale zekerheidsrecht, in het bijzonder bijstand (WWB/Participatiewet) en alles wat daarmee samenhangt.

Auteur in het kort

Oprichter en eigenaar van De Legibus BV, een juridische dienst verlener op het terrein van het gemeentelijke sociale zekerheidsrecht. Voorheen hoofdredacteur van het Handboek Wet werk en bijstand van Kluwer Schulinck.

Overige uitgaven
PS Special Bijstandsverhaal (2011/3) PS Special Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid (2010/8) PS Special Wet investeren in jongeren (met mr. J.H.M. Ubags) (2009/3)
Wetgeving gemeentelijk sociaal domein 2018
€ 67,45
€ 71,50 incl.btw
Boek

Deze uitgave geeft u als gemeenteambtenaar snel inzicht in alle belangrijke wetten en regelingen rondom sociale zekerheid. De belangrijke onderwerpen bijstand, schuldhulpverlening en jeugdbeleid worden op basis van de meest actuele wetgeving besproken. Uiteraard komen daarnaast ook nieuwe onderwerpen aan bod, zoals de Regeling uitzondering inlichtingenplicht.

PS Special Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid
€ 127,36
€ 135,00 incl.btw
Boek

Wat heeft duurzaam gescheiden leven voor invloed op de hoogte van uitkeringen? In deze uitgave wordt het onderwerp 'gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid' grondig ontleed. Hierbij komen alle samenlevingsvormen en de gevolgen hiervan op sociale zekerheid uitgebreid aan bod.

Module Bijstand
€ 2.185,00
€ 2.643,85 incl.btw
Online naslagwerk

Alles over het werkveld Bijstand komt aan de orde in deze online module. U kunt putten uit een unieke bron van juridische, beleidsmatige én praktische informatie. Denk aan actuele wetteksten (bijvoorbeeld de Participatiewet), jurisprudentie, vakliteratuur en veel meer aanverwante onderwerpen.


Deze module is onderdeel van de Collectie Overheid - Sociale Zekerheid.

PS Actua
€ 488,25
€ 517,55 incl.btw
Tijdschrift

De nieuwsbrief PS Actua houdt u tweewekelijks op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van sociale verzekeringen, sociale voorzieningen en arbeidsrecht.

Sociaal Zakboek
€ 2.015,00
€ 2.438,15 incl.btw
Online naslagwerk

Puur op de praktijk gericht! Dit online zakboek biedt, naast juridisch en beleidsmatig inzicht, vooral veel praktische informatie over sociale verzekeringswetten, sociale voorzieningen en het arbeidsrecht. Denk aan regelgeving, jurisprudentie, vakliteratuur, begripsomschrijvingen en ruim 1800 praktijkartikelen. Alle informatie is aan elkaar gelinkt, zodat u snel dwarsverbanden kunt leggen.

Deze module is onderdeel van de Collectie Sociale Zekerheid.

Specialisme

Sociale zekerheidsrecht, in het bijzonder bijstand (WWB/Participatiewet) en alles wat daarmee samenhangt.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.