Naar content

mr. dr. Gerard Staats

Senior Manager/Docent/Onderzoeker, BDO Belastingadviseurs/Tilburg University
Specialisme

Toekomstvoorzieningen, pensioen, lijfrente, verzekeringen, stamrechten, eigen woning

Auteur in het kort

Mr. dr. Gerard M.C.M. Staats LL.M is fiscaal jurist en werkt bij het Bureau Vaktechniek van BDO Accountants en Belastingadviseurs. Hij heeft hier het aandachtsgebied oudedagsvoorzieningen, echtscheiding, Eigen woning, enz. Daarnaast is hij sinds 2001 verbonden aan het Fiscaal Instituut van Tilburg University.

Einde DGA-pensioen in eigen beheer
€ 44,81
€ 47,50 incl.btw
Boek

Adviseurs van DGA’s willen hun zakelijke relaties rond het einde van pensioen in eigen beheer per 1 april 2017 optimaal bedienen. Deze uitgave behandelt nagenoeg alle vragen: afkopen of omzetten, de (ex-)partner, extern verzekerd pensioen, ingegane pensioenen, schenkings- en internationale aspecten. Inclusief de publicatie van de Belastingdienst met eerste vragen en antwoorden.

TaxVisions
€ 332,80
€ 402,69 incl.btw
Online naslagwerk

TaxVisions helpt fiscalisten bij de voorbereiding op het Vaktechnisch overleg. De belangrijkste uitspraken en besluiten worden elke vrijdag via video gepresenteerd. TaxVisions selecteert voor u de belangrijkste uitspraken, licht ze toe en stelt u kritische vragen. Zo verbetert u de kwaliteit van het Vaktechnisch overleg.

Vakblad Financiële Planning
€ 338,00
€ 408,98 incl.btw
Online naslagwerk

Vakblad Financiële Planning verschaft praktische informatie, tabellen en duidelijke voorbeelden op relevante terreinen voor de financieel adviseur. Deze online uitgave is daarmee bestemd voor financieel adviseurs, in de breedste zin van het woord.

Tijdschrift Fiscaal Ondernemingsrecht
€ 483,60
€ 585,16 incl.btw
Online naslagwerk

De fiscale aspecten van het ondernemingsrecht staan centraal in deze online uitgave. Het zorgt voor diepgang en legt verbanden. Elke aflevering staat in het teken van een ander, actueel thema. Een kritisch gezelschap auteurs per nummer belicht elk thema vanuit meerdere invalshoeken.

Avanzer Antwoord 1-2 medewerkers
€ 450,00
€ 544,50 incl.btw
Online naslagwerk

Direct antwoord op fiscale vragen en zeker weten dat het klopt. Met Avanzer Antwoord werk je sneller, beter en geef je het beste advies aan je klant. Omdat jij het precies wilt weten en je klant ook.

Specialisme

Toekomstvoorzieningen, pensioen, lijfrente, verzekeringen, stamrechten, eigen woning

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.