Naar content

mr. Frits Salomons

raadsheer, Gerechtshof Den Haag
Specialisme

verzekeringsrecht, familierecht, burgerlijk procesrecht

Contact
Auteur in het kort
Asser 1-I De persoon, afstamming en adoptie, gezag en omgang, levensonderhoud
€ 133,03
€ 145,00 incl.btw
Boek

Dit Asser-deel geldt als standaardwerk op het gebied van het personen- en familierecht. Deze 19e editie heeft een algehele herziening ondergaan en staat stil bij de meest recente ontwikkelingen, zoals die op het gebied van de kinderbeschermingsmaatregelen, het meerderjarigenbewind en het afstammingsrecht.

Asser 7-IX* Verzekering - Studenteneditie - 2019
€ 59,63
€ 65,00 incl.btw
Boek

Deze studenteneditie bevat de delen I en II van het gerenommeerde Asser-deel 7-IX. De editie bevat een algemeen deel en het deel dat specifiek over schadeverzekering gaat. Deze selectie is afgestemd op het onderwijsaanbod op het terrein van het Verzekeringsrecht aan de Universiteiten van Rotterdam, Tilburg, Leiden en Amsterdam.

Asser 1-II Huwelijk, geregistreerd partnerschap en ongehuwd samenleven
€ 119,27
€ 130,00 incl.btw
Boek

In dit personen- en familierechtdeel uit de Asser-serie zijn op gedetailleerd en diepgaand niveau de ontwikkelingen van de laatste zes jaren verwerkt op het gebied van het huwelijk, het geregistreerd partnerschap, het huwelijksvermogensrecht en het ongehuwd samenleven. Een onmisbare hulp in uw rechtspraktijk!

Specialisme

verzekeringsrecht, familierecht, burgerlijk procesrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.