Naar content

mr. Eva Cremers-Hartman

mr., zelfstandig arbeidsrechtelijk onderzoeker en publicist
Specialisme

arbeidsrechtjurist, gespecialiseerd in gelijkebehandelingsrecht, flexibele arbeidsrelaties, medezeggenschapsrecht, recht inzake aanstellingskeuringen

Auteur in het kort

Mr. Eva Cremers-Hartman is werkzaam als zelfstandig arbeidsrechtelijk onderzoeker en publicist te Leiden; zij werkt ruim twintig jaar als zelfstandige; daarvoor was zij als docent en onderzoeker verbonden aan de UvA en aan de RUG.

De zelfstandige zonder personeel
€ 63,30
€ 69,00 incl.btw
Boek

Het zzp’schap leidt tot nogal wat juridische vragen. Deze monografie geeft een overzicht van de juridische vraagstukken die zich rondom het zzp’schap kunnen afspelen. Slechts de fiscaliteit komt niet aan de orde.

Flexibele Arbeidsrelaties
€ 864,00
€ 941,76 incl.btw
Online naslagwerk

Flexibele arbeidsrelaties is de enige online uitgave op het terrein van de flexibele arbeidsrelaties. Per onderdeel van de uitgave komt zowel het relevante arbeidsrecht als het socialezekerheidsrecht aan de orde. De onderdelen C (arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd), F (freelance contract) en H (uitzendwerk) bevatten bovendien een fiscaalrechtelijk deel. 

Deze uitgave maakt deel uit van Collectie Arbeidsrecht Compleet.

Specialisme

arbeidsrechtjurist, gespecialiseerd in gelijkebehandelingsrecht, flexibele arbeidsrelaties, medezeggenschapsrecht, recht inzake aanstellingskeuringen

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.