Naar content

ir. Erik Koppen

Senior adviseur geluid en windenergie, Arcadis Nederland BV
Specialisme

Als senior adviseur geluid en windenergie werk ik bij Arcadis vooral aan milieu- en windstudies voor de industrie- en energiesector.

Contact
Auteur in het kort
Overige uitgaven
Nederlandse geluidsnormen in internationaal perspectief, ODE Windnieuws, nr. 4, september 2015 ----- Deense wetgeving laagfrequent geluid windturbines - Een Deense discussie in Nederland, Tijdschrift GELUID Kluwer, juni 2013 ----- Eén geluidsmaat voor alle soorten geluid, Tijdschrift GELUID Kluwer, September 1998
Module Geluid en Luchtkwaliteit
€ 1.286,00
€ 1.401,74 incl.btw
Online naslagwerk

Bent u in de dagelijkse praktijk juridisch of beleidsmatig betrokken bij de vele regels rondom geluid en luchtkwaliteit? Deze module biedt u alle ontwikkelingen in die twee werkvelden. Met technische normen, artikelsgewijs commentaar op de belangrijkste wetten, jurisprudentie én praktijkartikelen. U krijgt grip op alle aspecten van geluid en luchtkwaliteit.

Deze module maakt ook onderdeel uit van de Collectie Omgevingswet. Kijk hier voor meer informatie.

Specialisme

Als senior adviseur geluid en windenergie werk ik bij Arcadis vooral aan milieu- en windstudies voor de industrie- en energiesector.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.