Naar content

dr. Edith Franssen

Advocaat, Loyens & Loeff N.V.
Specialisme

Grensoverschrijdende arbeid, flexibele arbeidsrelaties, cao-recht, publiekrechtelijk arbeidsrecht (Wml, Wet Waadi, Wav, WagWeu)

Auteur in het kort

Senior arbeidsrechtadvocaat en universitair docent

Wet DBA
€ 47,71
€ 52,00 incl.btw
Boek

Deze praktische handleiding biedt u een duidelijk overzicht van de gevolgen van de Wet DBA voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Het werken met zzp’ers wordt besproken vanuit verschillende perspectieven: het arbeidsrecht, het socialeverzekeringsrecht, het belastingrecht en het beheersingsperspectief bij opdrachtgevers. Een praktisch naslagwerk voor fiscalisten, zzp’ers én voor werkgevers.

Arbeidsovereenkomst
€ 1.025,00
€ 1.117,25 incl.btw
Online naslagwerk

Binnen het arbeidsrecht vormt het arbeidsovereenkomstenrecht een essentieel onderdeel. Het arbeidsovereenkomstenrecht kenmerkt zich door zijn complexiteit en dynamiek. De vele wetten en regelingen op dit gebied wijzigen zeer regelmatig en aan u de uitdaging om dit goed te blijven monitoren. Om u hierbij te ondersteunen, biedt Wolters Kluwer u dit standaardwerk op dit gebied: ‘Arbeidsovereenkomst’.

Deze uitgave maakt deel uit van de Collectie Arbeidsrecht Compleet.

Specialisme

Grensoverschrijdende arbeid, flexibele arbeidsrelaties, cao-recht, publiekrechtelijk arbeidsrecht (Wml, Wet Waadi, Wav, WagWeu)

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.