Naar content

dr.mr. Désirée Paridaens

senior raadsheer kennisbeheer, gerechtshof amsterdam
Specialisme

Internationaal straf(proces)recht.

Auteur in het kort

Met veel enthousiasme werk ik - ik meen zelfs vanaf het begin- mee aan het up to date houden van een inmiddels gegroeid aantal onderdelen in Tekst & Commentaar Strafvordering die liggen op het terrein van het internationaal of EU-strafprocesrecht. Daarnaast ben ik sinds enige jaren (co-)redacteur van het jongste rode deel in de reeks, te weten Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht. Door mijn werk als raadsheer weet ik hoe belangrijk de rode delen voor de rechtspraktijk zijn.

Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht
€ 254,82
€ 277,75 incl.btw
Boek

Helder inzicht nodig in het voor uw dagelijkse werk steeds belangrijker wordende internationale straf- en procesrecht? De 7e druk van Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht biedt u een waardevolle en zeer actuele bundeling van alle relevante bronnen op dit terrein, voorzien van direct toepasbare uitleg.

Tekst & Commentaar Strafvordering
€ 254,82
€ 277,75 incl.btw
Boek

Wanneer strafrecht uw terrein is en u helder inzicht wilt hebben in de actuele regels van het strafproces en de rechten van verdachten dan kunt u niet om Tekst & Commentaar Strafvordering heen. In de 12e druk vindt u de belangrijkste wet- en regelgeving, voorzien van korte en heldere commentaren. De uitgave is volledig bijgewerkt naar de stand van 1 juli 2017.

Specialisme

Internationaal straf(proces)recht.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.