Naar content

dr.mr. Désirée Paridaens

senior raadsheer kennisbeheer, gerechtshof amsterdam
Specialisme

Internationaal straf(proces)recht.

Auteur in het kort

Met veel enthousiasme werk ik - ik meen zelfs vanaf het begin- mee aan het up to date houden van een inmiddels gegroeid aantal onderdelen in Tekst & Commentaar Strafvordering die liggen op het terrein van het internationaal of EU-strafprocesrecht. Daarnaast ben ik sinds enige jaren (co-)redacteur van het jongste rode deel in de reeks, te weten Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht. Door mijn werk als raadsheer weet ik hoe belangrijk de rode delen voor de rechtspraktijk zijn.

Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht
€ 254,82
€ 277,75 incl.btw
Boek

Helder inzicht nodig in het voor uw dagelijkse werk steeds belangrijker wordende internationale straf- en procesrecht? De 7e druk van Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht biedt u een waardevolle en zeer actuele bundeling van alle relevante bronnen op dit terrein, voorzien van direct toepasbare uitleg.

De achtste druk van Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht is nu te reserveren. Deze nieuwe druk verschijnt medio september.

Tekst & Commentaar Strafvordering
€ 254,82
€ 277,75 incl.btw
Boek

Wanneer strafrecht uw terrein is en u helder inzicht wilt hebben in de actuele regels van het strafproces en de rechten van verdachten dan kunt u niet om Tekst & Commentaar Strafvordering heen. In de 12e druk vindt u de belangrijkste wet- en regelgeving, voorzien van korte en heldere commentaren. De uitgave is volledig bijgewerkt naar de stand van 1 juli 2017.

Handboek Strafzaken
€ 1.146,28
€ 1.387,00 incl.btw
Online naslagwerk

Op de praktijk gerichte informatie over de behandeling van strafzaken, waarbij de diverse probleemgebieden thematisch worden behandeld.

Deze online uitgave maakt deel uit van de Collecties.

Specialisme

Internationaal straf(proces)recht.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.