Naar content

mr. Christiaan de Brauw

Advocaat, Allen & Overy LLP
Specialisme

Fusies en overnames van beursvennootschappen, corporate governance, aandeelhoudersactivisme, life sciences en biotech sector.

Auteur in het kort

Christiaan is partner bij Allen & Overy LLP. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames met een sterke focus op advisering in brede zin rond overnames van beursvennootschappen, adviseert regelmatig op het gebied van corporate governance en aandeelhoudersactivisme en heeft significante ervaring in de life sciences en biotech sector. Christiaan doceert en publiceert regelmatig over openbare biedingen en aanverwante onderwerpen, waaronder het handboek “Overnames van beursvennootschappen".

Overnames van beursvennootschappen
€ 93,58
€ 102,00 incl.btw
Boek

Een beursovername is een complexe aangelegenheid, breed vertakt in uiteenlopende rechtsgebieden. Deze uitgave schept hierin overzicht met een complete behandeling van de vennootschapsrechtelijke, financieeltoezichtrechtelijke, contractuele en praktische aspecten van beursovernames.

Groene Serie Toezicht Financiële Markten
€ 1.700,00
€ 1.853,00 incl.btw
Online naslagwerk

Het Groene Serie-deel Toezicht Financiële Markten biedt u gezaghebbend commentaar op de wet- en regelgeving binnen het toezicht op de financiële markten.

Deze online uitgave maakt deel uit van de Collecties.

Groene Serie Rechtspersonen
€ 953,00
€ 1.038,77 incl.btw
Online naslagwerk

Deze uitgave is een artikelsgewijs commentaar op de tekst van de wet, bij iedere titel voorafgegaan door een korte inleiding, terwijl aan het geheel een algemene inleiding voorafgaat.

Deze online uitgave maakt deel uit van de Collecties.

Specialisme

Fusies en overnames van beursvennootschappen, corporate governance, aandeelhoudersactivisme, life sciences en biotech sector.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.