Naar content

mr. Bert de Pijper

Gemeenteraadslid, Gemeente Amstelveen
Specialisme

Sociaal verzekeringsrecht, arbeidsrecht

Auteur in het kort

In mijn leven zoek ik naar een goede balans. Dat betekent: gelukkig zijn met mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen, met mijn werk als jurist en bestuurslid en gewoon genieten van de vrije tijd.

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2018
€ 22,08
€ 23,40 incl.btw
Boek

Krijgt u als dienstverlener regelmatig te maken met vragen over regelingen in de sociale zekerheid? Deze gids biedt u een handig naslagwerk gedurende de werkdag. U heeft alle actuele regelingen op het gebied van de sociale zekerheid binnen handbereik. Van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA.

Sociaal Zakboek
€ 2.015,00
€ 2.438,15 incl.btw
Online naslagwerk

Puur op de praktijk gericht! Dit online zakboek biedt, naast juridisch en beleidsmatig inzicht, vooral veel praktische informatie over sociale verzekeringswetten, sociale voorzieningen en het arbeidsrecht. Denk aan regelgeving, jurisprudentie, vakliteratuur, begripsomschrijvingen en ruim 1800 praktijkartikelen. Alle informatie is aan elkaar gelinkt, zodat u snel dwarsverbanden kunt leggen.

Deze module is onderdeel van de Collectie Sociale Zekerheid.

Specialisme

Sociaal verzekeringsrecht, arbeidsrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.