Naar content

mr. Bert de Pijper

Gemeenteraadslid, Gemeente Amstelveen
Specialisme

Sociaal verzekeringsrecht, arbeidsrecht

Auteur in het kort

In mijn leven zoek ik naar een goede balans. Dat betekent: gelukkig zijn met mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen, met mijn werk als jurist en bestuurslid en gewoon genieten van de vrije tijd.

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2020.2
€ 22,94
€ 25,00 incl.btw
Boek

Deze gids vormt al sinds jaar en dag hét naslagwerk met de laatste regelingen op het gebied de sociale zekerheid in Nederland. De 2020.2-editie staat vanzelfsprekend stil bij relevante coronaregelingen, evenals diverse wijzigingen en nieuwe regelingen op het gebied van de sociale zekerheid.

Rechtspraak Sociale Verzekeringen (RSV)
€ 643,00
€ 700,87 incl.btw
Online naslagwerk

In deze online module vindt u alle belangrijke jurisprudentie op het terrein van de sociale verzekeringen. De jurisprudentie is tevens gelinkt aan relevante regelgeving, zodat u snel dwarsverbanden kunt leggen tussen regels en rechtspraak.

Deze module is onderdeel van de Collectie Sociale Zekerheid.

Sociaal Zakboek
€ 2.159,00
€ 2.353,31 incl.btw
Online naslagwerk

Puur op de praktijk gericht! Dit online zakboek biedt, naast juridisch en beleidsmatig inzicht, vooral veel praktische informatie over sociale verzekeringswetten, sociale voorzieningen en het arbeidsrecht. Denk aan regelgeving, jurisprudentie, vakliteratuur, begripsomschrijvingen en ruim 1800 praktijkartikelen. Alle informatie is aan elkaar gelinkt, zodat u snel dwarsverbanden kunt leggen.

Deze module is onderdeel van de Collectie Sociale Zekerheid.

Specialisme

Sociaal verzekeringsrecht, arbeidsrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.