Naar content

mr. Bas van Hoek

Militair juridisch adviseur, Ministerie van Defensie
Specialisme

Militair strafrecht Militair tuchtrecht Militair operationeel recht Humanitair oorlogsrecht

Auteur in het kort

Bas van Hoek houdt zich sinds 1998 bezig met het militair recht in brede zin, waarbij zijn bijzondere interesse uitgaat naar het militair straf- en tuchtrecht.

Militair Straf- en Tuchtrecht
€ 36,70
€ 40,00 incl.btw
Boek

Deze studiepocket geeft een compleet overzicht van de straf- en tuchtrechtelijke kaders die gelden voor de krijgsmacht. De lezer krijgt een helder beeld van het Nederlandse militair straf- en tuchtrecht en de voor Nederlandse militairen relevante onderdelen van de Wet internationale misdrijven en de Wet oorlogsstrafrecht.

Militair tuchtrecht
€ 45,87
€ 50,00 incl.btw
Boek

Deze studiepocket behandelt het formele en materiële militaire tuchtrecht en bevat veel jurisprudentie. Geschikt voor studenten en voor hen die binnen de krijgsmacht met de handhaving van de tucht en orde zijn belast; voor commandanten dus.

Lexplicatie
€ 987,00
€ 1.075,83 incl.btw
Online naslagwerk

Wilt u binnen uw vakgebied snel en eenvoudig relevante wetsartikelen, achtergronden en jurisprudentie kunnen opzoeken, inzien en exporteren als print of pdf? Met Lexplicatie bent u slechts één klik verwijderd van meer dan 7000 regelingen en meer dan 130 000 individuele commentaren.

Militair Straf- en Tuchtrecht
€ 430,00
€ 468,70 incl.btw
Online naslagwerk

Is het Militair Straf- en Tuchtrecht uw werkgebied of specialisatie? Dan mag dit unieke naslagwerk niet ontbreken op uw digitale boekenplank. Het is de enige online uitgave in Nederland die deze wetgeving artikelsgewijs becommentarieert. Ook is er veel aandacht voor het internationale recht.

Specialisme

Militair strafrecht Militair tuchtrecht Militair operationeel recht Humanitair oorlogsrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.