Naar content

prof. mr. Arno Lodder

hoogleraar internet governance and regulation; Of Counsel, Vrije Universiteit, Transnational Legal Studies; SOLV advocaten
Specialisme

Internetrecht

Auteur in het kort
Wettenbundel Internetrecht 2017-2018
€ 29,36
€ 32,00 incl.btw
Boek

Eigenlijk ontkomt geen enkele juridisch professional er meer aan: het internetrecht. Van intellectueel eigendom tot cybercriminaliteit. Van e-commerce tot mediarecht. De Wettenbundel Internetrecht biedt studenten, juristen en advocaten het meest actuele en complete overzicht van dit ongekend beweeglijke rechtsgebied.

Jurisprudentie Internetrecht 2009-2015
€ 40,37
€ 44,00 incl.btw
Boek

Internetrecht bestaat! Deze vierde druk is innovatief opgezet. De jurisprudentie is geordend aan de hand van 15 hoofdthema’s zoals ‘Machteloosheid nationale overheden’, ‘Vrijheid van meningsuiting’, ‘Social media’, ‘Cybercrime’ en ‘Einde dienstverband en uitkeringen’ en daarbinnen in maar liefst 45 subthema’s.

 

Recht en computer
€ 57,80
€ 63,00 incl.btw
Boek

Dit boek biedt een uitgebreid overzicht op het gebied van het ICT-recht. Aan de orde komen onder andere internet governance, cybercrime, intellectuele eigendom, privacy en bescherming van persoonsgevens, telecommunicatie en elektronische handel.

Specialisme

Internetrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.