Naar content

mr. Arjo van Eijsden jr

Partner, EY
Specialisme

Ik ben gespecialiseerd in formeel belastingrecht, fiscaal procesrecht, vennootschapsbelasting en europees belastingrecht. Daarnaast ben ik vanuit mijn tax policy rol bij EY goed ingevoerd in de fiscale trends en ontwikkelingen.

Auteur in het kort

Partner bij EY en verantwoordelijk voor de Tax Policy & Controversy Group van EY voor Nederland en België. Publiceert regelmatig over allerhande fiscale onderwerpen.

Voor het recht van de schatkist
€ 27,48
€ 29,95 incl.btw
Boek

Dit liber amicorum verschijnt ter gelegenheid van het afscheid van A. van Eijsden van het Ministerie van Financiën. De uiteenlopende perspectieven in deze bundel geven inzicht in de ontwikkeling van het invorderingsrecht en aanpalende rechtsgebieden in de afgelopen 50 jaar. Een boeiend beeld van een halve eeuw belastinginning in Nederland.

Nederlands belastingrecht in Europees perspectief
€ 68,81
€ 75,00 incl.btw
Boek

Het Europese recht neemt in de fiscale praktijk een steeds prominentere plaats in. Deze titel levert op heldere en toegankelijke wijze een compleet overzicht van de huidige stand van zaken op het gebied van het Europese recht binnen de directe belastingen. Zo bent u snel weer volledig op de hoogte.

Vpb-plicht bij overheidslichamen
€ 59,63
€ 65,00 incl.btw
Boek

Op 1 januari 2016 kregen vele overheidsorganisaties voor het eerst te maken met het opstellen van een openingsbalans, het bepalen van de fiscale winst en de gevolgen van wetswijzigingen uit het Belastingplan 2017. Deze uitgave leidt u door de gewijzigde wetgeving op het gebied van de vennootschapsbelastingplicht voor overheidsondernemingen.

BNB
€ 1.448,25
€ 1.578,59 incl.btw
Online naslagwerk

BNB is de meest geciteerde vindplaats voor de Nederlands belastingrechtspraak. Ook deze online versie reikt u de volledige tekst aan van arresten van de Hoge Raad en Gerechtshoven, voorzien van annotaties en conclusies.

Dit product is ook als module te vinden in de Collectie Belastingadvies.

Highlights & Insights on European Taxation
€ 897,00
€ 977,73 incl.btw
Online naslagwerk

H&I makes European tax accessible (H&I) online contains extensive information about all recent developments in European Taxation in the area of VAT, direct taxation, customs and excise including comments by specialists.

Weekblad Fiscaal Recht
€ 430,00
€ 468,70 incl.btw
Online naslagwerk

Uw eigen mening toetsen? Uw eigen idee vormen? Gebruik dan Weekblad Fiscaal Recht (WFR). Want als één fiscale bron zich een klassiek referentiepunt mag noemen, dan is het wel Weekblad Fiscaal Recht. Deze online versie levert u extra efficiency en gebruiksgemak op.

Probeer Weekblad Fiscaal Recht een maand gratis en vrijblijvend.

Specialisme

Ik ben gespecialiseerd in formeel belastingrecht, fiscaal procesrecht, vennootschapsbelasting en europees belastingrecht. Daarnaast ben ik vanuit mijn tax policy rol bij EY goed ingevoerd in de fiscale trends en ontwikkelingen.

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.