Naar content

mr. Ans van Duijvendijk-Brand

Cassatieadvocaat, Van Duijvendijk-Brand Advocatuur
Specialisme

Cassatie: Personen- en Familierecht. Huwelijksvermogensrecht. Erfrecht. Aansprakelijkheidsrecht

Auteur in het kort

Ans van Duijvendijk-Brand is sinds 1990 advocaat en vanaf 1994 ook cassatieadvocaat. Daarvoor was zij als wetenschappelijk medewerker verbonden aan de vakgroep burgerlijk recht van de Rijksuniversiteit Leiden, waar zij in 1990 promoveerde op een proefschrift getiteld ‘Afrekenen bij (echt)scheiding’. Ans is ‘advocaat bij de Hoge Raad’ in burgerlijke zaken en heeft in die hoedanigheid een onvoorwaardelijke aantekening op het tableau. Zij is lid van de Vereniging van civiele cassatieadvocaten.

Tekst & Commentaar Personen- en Familierecht
€ 318,35
€ 347,00 incl.btw
Boek

De 11e druk van dit Tekst & Commentaar-deel biedt de praktijkjurist een diepgaand en overzichtelijk commentaar, op Boek 1 BW Personen- en familierecht, op ruime schaal aangevuld met aanverwante wet- en regelgeving.  Voorts wordt een aantal IPR-onderwerpen op het terrein van het personen- en familierecht behandeld. De wetteksten en commentaren zijn bijgewerkt tot en met 1 augustus 2020.

Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek
€ 396,33
€ 432,00 incl.btw
Boek

Met circa 4300 actuele commentaren en zo'n 300 gewijzigde artikelen is de dertiende druk van Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek wederom een onmisbare bron voor u als juridische generalist. Verdeeld over drie boeken vindt u de boeken uit het BW, voorzien van korte, glasheldere commentaren.

Compendium van het personen- en familierecht
€ 42,89
€ 46,75 incl.btw
Boek

Dit compendium speelt handig in op de complexe rechtsgebieden door het personen-, familie- en erfrecht toegankelijk en compact te behandelen. De steeds veranderende onderdelen uit Boek 1 Burgerlijk Wetboek komen aan bod, evenals een beknopt overzicht van het familieprocesrecht. Erfrecht krijgt aandacht in een separaat hoofdstuk.

Specialisme

Cassatie: Personen- en Familierecht. Huwelijksvermogensrecht. Erfrecht. Aansprakelijkheidsrecht

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.