Naar content

mr. Anky Kloosterman

mr., Anky Kloosterman Opleiding & Advies Huurrecht
Specialisme

Huurrecht Woonruimte. Ik maak kennis over huurrecht bereikbaar. Voor organisaties en particulieren. Voor juristen en niet-juristen. Advies. Training. Juridische teksten. Zonder moeilijke woorden.​

Auteur in het kort

Ik ben mijn hele leven al huurrecht specialist. Ik werkte 18 jaar als docent en onderzoeker aan de Universiteit Groningen. Maar ik vind tegenwoordig vooral communicatie over het recht interessant. Ik ben geen hard-core jurist meer. Ik werk vanaf 2019 in mijn eigen bedrijf Opleiding & Advies Huurrecht dan ook vooral aan communicatie over huurrecht. Mijn missie is een brug te slaan tussen juridische regels en de verhuurpraktijk.

Hoofdlijnen in het huurrecht
€ 40,37
€ 44,00 incl.btw
Boek

Dit boek geeft een actueel beeld van het huurrecht (aangevuld met opgaven en casusposities) en bevat per onderwerp een overzicht van de belangrijkste jurisprudentie van de Hoge Raad en verwijzingen naar standaardliteratuur. Het biedt advocaten en andere professionals de mogelijkheid om hun kennis van het huurrecht (weer) op peil te brengen. Maar ook wo- en hbo-studenten om zicht te krijgen op de hoofdlijnen van het huurrecht. 

Module Vastgoed en Wonen
€ 1.983,00
€ 2.161,47 incl.btw
Online naslagwerk

In deze uitgebreide module vindt u de gespecialiseerde informatie rondom vastgoed en wonen. Alle onderwerpen uit uw dagelijkse praktijk komen aan bod, van aanneming tot volkshuisvestiging. Met direct bruikbare juridische én praktische informatie, zoals meer dan 2.500 rechterlijke uitspraken, commentaren op vele wetten en besluiten en handzame modellen.

Module Vastgoed en Wonen is een onderdeel van de Collectie Omgevingswet.

WR, Tijdschrift voor Huurrecht
€ 271,00
€ 295,39 incl.btw
Online naslagwerk

Hét toonaangevende maandblad voor jurisprudentie en artikelen op het terrein van het huurrecht van woon- en bedrijfsruimte. In deze online uitgave vindt u relevante rechtspraak, indien nodig voorzien van commentaar.

Deze online uitgave is onderdeel van de Collectie Vastgoedrecht Compleet en Expert.

Specialisme

Huurrecht Woonruimte. Ik maak kennis over huurrecht bereikbaar. Voor organisaties en particulieren. Voor juristen en niet-juristen. Advies. Training. Juridische teksten. Zonder moeilijke woorden.​

Vind mijn uitgaven in Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.