Naar content

ActiveMeetings

Organiseer en beheer (virtuele) aandeelhouders- en bestuursvergaderingen of andere formele vergaderingen volgens het boekje.

Een betere manier om vergaderingen te organiseren

ActiveMeetings is een vergadertool die door juridische afdelingen wordt gebruikt om vergaderingen te organiseren die voldoen aan alle formele en wettelijke vereisten, inclusief de nieuwe Europese Richtlijn Aandeelhoudersrechten, door elektronisch stemmen mogelijk te maken.

Waarom RvC's en RvB's kiezen voor ActiveMeetings

Snel vergaderingen plannen

Plan met één klik uw vergadering en verstuur alle documenten naar de deelnemers. Dankzij de integratie met Outlook kunt u eenvoudig vergaderingen (opnieuw) plannen op basis van de beschikbaarheid van de deelnemers.

Altijd en overal toegang tot de juiste documenten

Deelnemers kunnen de meest recente versie van de agenda en eventuele documenten op elk apparaat bekijken. Dit bespaart tijd en voorkomt verwarring. Dankzij communicatie binnen de app kunnen onduidelijkheden voorafgaand aan de vergadering worden besproken en opgehelderd.

Houd overzicht en volg resultaten

Deel en archiveer notulen, resoluties en actiepunten zodat aandeelhouders actie kunnen ondernemen op besluiten en resultaten kunnen volgen. Sla alle documenten veilig op voor toegang op elk moment en op elk apparaat, of u nu online bent of niet.

Compliance met EU-regels

Organiseer virtuele vergaderingen met elektronisch stemmen, volledig volgens de nieuwe Europese Richtlijn Aandeelhoudersrechten. De beste beveiliging: compliant met de AVG, certificering volgens ISO 27001.

ActiveMeetings helpt juridische afdelingen te voldoen aan vereisten en bespaart tijd op administratieve taken!

De voordelen van ActiveMeetings

Minder tijd kwijt aan het organiseren van vergaderingen

Of u nu vergaderingen regelt voor het bestuur en aandeelhouders of voor commissies en adviescomités, ActiveMeetings helpt u om dit snel en volgens alle formele en wettelijke vereisten te doen. U vindt alles wat u nodig hebt om vergaderingen te organiseren en bij te wonen op één plek, gekoppeld aan Outlook. Deel en bekijk de agenda, notulen en andere documenten snel en eenvoudig.

Beheer eenvoudig de actiepunten en notulen

Registreer de officiële (bindende) resultaten van notulen, houd actiepunten bij en wijs ze eenvoudig toe aan deelnemers. U kunt zelfs delen van de notulen exporteren voor publicatie. Na de vergadering weet u dankzij rapporten precies wat er is besloten en kunt u de resultaten volgen.

Eenvoudig virtuele vergaderingen met elektronisch stemmen organiseren

Met ActiveMeetings kunt u bijwonen op afstand, digitale ondertekening van documenten en elektronisch stemmen over agendapunten mogelijk maken met een automatische telling van het quorum voor goedkeuring of verwerping (50%+1). Bekijk met één klik op de knop de resultaten van de stemming en bevestig ze direct na de vergadering voor alle deelnemers (en afwezigen).

Maak alle informatie centraal beschikbaar voor de deelnemers

Geef de deelnemers direct vanaf hun laptop of mobiele apparaat toegang tot de laatste versie van de agenda, de notulen, de besluitenlijst, beleidsnota's of te bespreken bestanden. U kunt zelfs verschillende versies van dezelfde agenda verspreiden onder subgroepen. Een volledig doorzoekbaar archief van documenten, opmerkingen en aantekeningen zorgt ervoor dat iedereen over alle informatie beschikt.

Abonnementen & prijzen

Begin met het organiseren en beheren van vergaderingen met ActiveMeetings. Abonnementen voor maximaal 30 gebruikers beginnen bij € 102 per gebruiker per jaar, plus een eenmalige set-upfee. Vraag een demo aan voor meer informatie!