Wetboek van Strafrecht-NLR online

Wetboek van Strafrecht-NLR online

Wetboek van Strafrecht-NLR online
Dit standaardwerk op het gebied van het materiële strafrecht behandelt een aantal belangrijke leerstukken die van belang zijn in de strafrechtspleging. Daarbij moet u onder meer denken aan gedraging, oorzakelijkheid, wederrechtelijkheid, schuld in het algemeen, opzet, culpa en tijd en plaats van het strafbare feit.
Online
783,71 incl. 9% btw
Prijs per gebruiker per jaar
  • Altijd en overal toegang

  • Slim zoeken, filteren en bladeren

  • Bestellen en meteen aan de slag

Samenvatting

Samenvatting

Daarna volgt een artikelsgewijs commentaar op de Boeken I (algemene bepalingen), II (misdrijven) en III (overtredingen) van het Wetboek van Strafrecht.

Naamgeving
In het jaar 1971 verscheen het eerste deel van de zevende druk van ‘Noyon-Langemeijer’, het artikelsgewijze commentaar op het Wetboek van strafrecht, van de hand van mr. J. Remmelink. Gedurende 25 jaar voltooide hij de bewerking en verwerkte hij wetswijzigingen en jurisprudentie in de supplementen op deze uitgave. Het is de bedoeling dat het Wetboek van strafrecht zijn karakter — een voor de praktijk bedoeld en tevens wetenschappelijk verantwoord commentaar — zal behouden. Noyon-Langemeijer-Remmelink blijft voor de beoefenaar van het strafrecht een onmisbaar instrument.

Functionaliteiten
U gebruikt Navigator om in te loggen op Wetboek van Strafrecht-NLR online. U kunt hierin geavanceerd zoeken. De teksten bevatten directe links naar wetsartikelen, wetten, officiële uitspraken, jurisprudentie, vakliteratuur en overige bronnen. Ook kunt u aangeven of u naar de huidige of een historische wetsversie wilt kijken.

Auteurs/redactie

Gerelateerde producten

Navigator

Navigator
Terug naar boven