Weekblad Fiscaal Recht

Uw eigen mening toetsen? Uw eigen idee vormen? Gebruik dan Weekblad Fiscaal Recht (WFR). Want als één fiscale bron zich een klassiek referentiepunt mag noemen, dan is het wel Weekblad Fiscaal Recht. Deze online versie levert u extra efficiency en gebruiksgemak op.

Wilt u een gratis abonnement op het e-zine Taxlive, met wekelijks een vooruitblik op de Weekblad Fiscaal Berichten? Meld u hier aan.
Tijdelijk 10% korting
412,81
449,55 incl. 21% btw
KIES UW VARIANT:
Online
371,53
Exclusief bij Wolters Kluwer
Tijdschrift
439,91
Prijs per gebruiker per jaar
  • Altijd en overal toegang

  • Slim zoeken, filteren en bladeren

  • Bestellen en meteen aan de slag

Samenvatting

Samenvatting

Weekblad Fiscaal Recht is een fiscaal opiniërend vakblad, dat buiten de kaders kijkt. Daarmee onderscheidt deze uitgave zich van andere fiscale tijdschriften.  

Wat u elke week van WFR mag verwachten:

  • dé fiscale achtergronden
  • diepgaande vakinformatie
  • uitgebreide analyses
  • verrassende columns
  • de parlementaire rubriek


Het is niet alleen de lange historie die Weekblad Fiscaal Recht tot een gezaghebbend medium heeft gemaakt. De artikelen van topfiscalisten en de voortdurende publicatiestroom van unieke artikelen zorgen ervoor dat deze uitgave ook vandaag de dag toonaangevend is. WFR biedt u wekelijks artikelen met grondig onderbouwde beschouwingen en opinies en interviews, die uw gedachten prikkelen.

WFR online
Wanneer u WFR online wilt raadplegen, logt u in met Navigator. U kunt zoeken met de geavanceerde zoekfunctie. De teksten zijn verrijkt met links waarop u direct doorklikt naar wetsartikelen, wetten, officiële uitspraken, jurisprudentie, vakliteratuur en overige bronnen. Het online archief van Weekblad Fiscaal Recht strekt zich uit van jaargang 1950 tot en met nu. Handig: wanneer u automatisch een bericht wilt ontvangen waarin u wordt geattendeerd op een toegevoegde nieuwe aflevering, stelt u een notificatie in. Dit stelt u in de gelegenheid om eerder kennis te nemen van de inhoud hiervan dan abonnees op de papieren versie.

Auteurs

Gerelateerde producten

Navigator

Navigator
Terug naar boven