TaxVisions Thema

TaxVisions Thema

TaxVisions Thema

Met deze nieuwe dienst van TaxVisions wordt u in korte video’s op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken rond een fiscaal thema. De video’s zijn uitstekend geschikt voor zowel de algemene belastingadviseur die verdieping zoekt als de specialist, die zich wil oriënteren buiten het eigen vakgebied. Alle themavideo’s worden 2x per jaar geactualiseerd en blijven daarmee hun waarde houden.

Tijdelijk 10% korting
329,00
Online
358,28 incl. 21% btw
Prijs per gebruiker per jaar
  • Altijd en overal toegang

  • Slim zoeken, filteren en bladeren

  • Bestellen en meteen aan de slag

Samenvatting

Samenvatting

De TaxVisions Thema video’s behandelen in vogelvlucht een specifiek fiscaal onderwerp. Ze bieden u snel een overzicht van de actuele wetgeving en jurisprudentie en verwijzen naar standaardartikelen binnen het themagebied.

Snel inzicht in complexe onderwerpen
In vier à vijf minuten worden in hoofdlijnen de belangrijkste onderdelen van het thema uiteengezet. Elke video wordt afgesloten met concrete aandachtspunten die meteen toepasbaar zijn in de adviespraktijk of klantdossiers.

Laagdrempelige verdieping
De video’s zijn geschikt voor een brede doelgroep. Van een specialist op een groot kantoor of lid van een vaktechnisch bureau tot een belastingadviseur in de mkb-praktijk.

Overzichtelijke video’s geschikt voor opleidingen
De video’s kunnen door de opzet en structuur ook uitstekend gebruikt worden voor opleidingen of voor voorlichting aan klanten. Daarbij wordt de kijker op een toegankelijke wijze via de aandachtspunten en hoofdstukken op een gestructureerde wijze meegenomen langs de belangrijkste aspecten van het onderwerp.

Wilt u TaxVisions Thema's proberen? Maak eenvoudig gebruik van het vrijblijvende proefabonnement.

  • Snel inzicht in complexe onderwerpen
  • Laagdrempelige verdieping
  • Overzichtelijke video’s geschikt voor opleidingen

Auteurs

Gerelateerde producten

Terug naar boven