editie 2017

Stelplicht & Bewijslast 2017

mr. R.J.B. Boonekamp
mr. W.L. Valk
mr. D.E. Alink
mr. E.J. Bellaart
mr. A.E.B. ter Heide
mr. F.J.P. Lock
mr. F.W.J. Meijer
mr. M.M.M. Tillema
mr. H.M. Wattendorff
Verschenen 7 april 2017  •  Druk 1  •  ISBN 9789013143232  •  Pagina's 584
Winnen of verliezen? Kennis van stelplicht en bewijslast kan in elke procedure en bij advisering over contracten het verschil maken. Dit artikelsgewijs commentaar op de belangrijkste artikelen geeft u antwoord op al uw vragen over stelplicht en bewijslast. Onmisbaar, of u nu betrokken bent bij de rechtspraak, advocatuur of wetenschap.
45,00 incl. 9% btw
KIES UW VARIANT:
Online
84,00
Exclusief bij Wolters Kluwer
Boek
41,28
Op voorraad. Voor 23.00 besteld, morgen op uw bureau. Op zondag en maandag geen levering.
  • Gratis verzending

  • Bestellen op rekening

  • Officiële webshop Wolters Kluwer

Deze uitgave op uw pc, tablet of mobiel? Kies dan de online variant

Deze uitgave is ook verkrijgbaar in Navigator, onze slimme online tool. Hiermee kunt u gemakkelijk zoeken en bent u altijd verzekerd van de meest actuele versie. Ontdek de voordelen van online werken

Samenvatting

Samenvatting
Een civiele procedure, uitspraak of advies; het is van groot belang dat u voldoende kennis heeft van de regels over stelplicht en bewijslast. De toepassing in een concreet geval van de algemene regels over stelplicht en bewijslast is echter beslist niet eenvoudig. In Stelplicht & Bewijslast worden voor het eerst de stelplicht en de bewijslast per artikel van het BW besproken door ervaringsdeskundigen.

Speciale combi-actie met online
Stelplicht & Bewijslast is ook verkrijgbaar als losse online titel, maar ook binnen Navigator Collectie Burgerlijk procesrecht. Daar updaten auteurs regelmatig de bestaande commentaren en plaatsen nieuwe commentaren. Als u een abonnement op de losse online uitgave neemt, dan ontvangt u tijdelijk 50% korting en ontvangt u het boek er gratis bij. Deze actie vindt u hier bij de online variant van deze titel.

Antwoord op uw vragen
De uitgave is, zowel online als in het boek, opgezet als een artikelsgewijs commentaar op inmiddels ruim 150 belangrijke artikelen uit de boeken 3, 5, 6 en 7 BW. Bij al die artikelen is geanalyseerd welke vragen van stelplicht en bewijslast zich in welke gevallen kunnen voordoen. De auteurs geven een of meer beredeneerde voorstellen voor beantwoording van de gesignaleerde vraagpunten. Als er meerdere mogelijkheden zijn opgenomen, vindt u ook de gemotiveerde voorkeur van de auteurs.
Uiteraard wordt in de eerste plaats de relevante rechtspraak van de Hoge Raad en belangrijke literatuur besproken. Dit commentaar is overzichtelijk door de artikelsgewijze opzet. Editie 2017 van het boek omvat vijftig nieuwe commentaren. Bovendien zijn alle commentaren uit editie 2016 geactualiseerd en waar nodig aangevuld.

Rechtspraak, advocatuur én rechtswetenschap
Deze uitgave is essentieel voor de voorbereiding van iedere civiele procedure. Ook buiten de procespraktijk is dit boek een waardevolle gids. Bijvoorbeeld bij het opstellen van contracten om te anticiperen op de stelplicht en de bewijslast. Geeft u adviezen, dan houdt u hierdoor bij het opstellen van contracten gemakkelijker rekening met vragen van stelplicht en bewijslast. Bent u werkzaam in de rechtswetenschap, dan kunt u met dit commentaar uw inzicht in de functie en werking van de materiële regels verdiepen. Auteurs/redactie

Auteurs/redactie
Hoofdredactie
mr. R.J.B. Boonekamp
mr. W.L. Valk
Auteur
mr. D.E. Alink
mr. E.J. Bellaart
mr. R.J.B. Boonekamp
mr. A.E.B. ter Heide
mr. F.J.P. Lock
mr. F.W.J. Meijer
mr. M.M.M. Tillema
mr. W.L. Valk
mr. H.M. Wattendorff

Specificaties

Specificaties
Verschenen
7 april 2017
Editie
2017
Druk
1
ISBN
9789013143232
Verschijningsvorm
Boek
Pagina's
584
Afmetingen
12,0 x 18,0 cm
Kleur
Zwart/Wit
Verschenen
7 april 2017
Editie
2017
Druk
1
ISBN
9789013143232
Verschijningsvorm
Boek
Pagina's
584
Afmetingen
12,0 x 18,0 cm
Kleur
Zwart/Wit
 12,0 CM 
  18,0 CM 

Gerelateerde producten

Navigator

Navigator
Terug naar boven