SmartNewz Omgevingsrecht

SmartNewz Omgevingsrecht

SmartNewz Omgevingsrecht
Met SmartNewz Omgevingsrecht bent u binnen een dag op de hoogte van al het relevante nieuws op het gebied van het omgevingsrecht. Een deskundige redactie selecteert dagelijks uit diverse bronnen alle omgevingsrechtelijke uitspraken; deze worden samengevat door praktijkjuristen en binnen een dag gepubliceerd op SmartNewz, verrijkt met links naar brondocumenten, wetsartikelen en trefwoorden.
Tijdelijk 10% korting
320,66
Online
349,20 incl. 21% btw
Prijs per gebruiker per jaar
  • Altijd en overal toegang

  • Slim zoeken, filteren en bladeren

  • Bestellen en meteen aan de slag

Samenvatting

Samenvatting
Verder houdt SmartNewz u op de hoogte van:
  • de publicatie van uitspraken in gezaghebbende jurisprudentie-uitgaven, zowel van Wolters Kluwer (bijv. de AB) als van andere uitgevers (bijv. StAB)
  • ontwikkelingen in de wetgeving (internetconsultaties, de indiening van wetsvoorstellen, de publicatie van wetten in het Staatsblad, etc.)
  • de publicatie van omgevingsrechtelijke artikelen in tijdschriften, zowel van Wolters Kluwer (bijv. Milieu & Recht) als van andere uitgevers (bijv. Tijdschrift voor Omgevingsrecht)
  • publicaties op de websites van kranten, advocatenkantoren, universiteiten, ministeries en instanties die van belang zijn voor het omgevingsrecht
  • U kunt naar eigen keuze dagelijks of wekelijks een nieuwsbrief ontvangen. Daarnaast zijn alle berichten te raadplegen op de SmartNewz-website, via desktop, tablet en smartphone. Hier kunt u ook berichten terugzoeken en rangschikken per wetsartikel of trefwoord

Bekijk de video voor een goede indruk van SmartNewz binnen één minuut 


Auteurs

SmartNewz

SmartNewz
Dagelijks up-to-date blijven van het laatste juridische nieuws in uw vakgebied? Met SmartNewz heeft u toegang tot de meest actuele uitspraken, jurisprudentie, laatste ontwikkelingen in wetgeving, literatuur en media. U ontvangt iedere dag een nieuwsbrief of u raadpleegt de redactionele selectie van het relevante nieuws via de website. Smartnewz wordt veel gebruikt door juristen, advocaten, bedrijfsjuristen, rechters en gerechtssecretarissen.

Gerelateerde producten

Terug naar boven