editie 2018

Studenteneditie Cursus Belastingrecht Loonbelasting/Premieheffing 2018-2019

Verschenen 9 augustus 2018  •  Druk 1  •  ISBN 9789013148817  •  Pagina's 1052
Ben je als student op zoek naar een compleet en behapbaar overzicht van het belastingrecht over loonbelasting en premieheffingen? In dit studieboek vindt je een compleet thematisch overzicht van beleid en wetgeving, verhelderd met jurisprudentie en literatuur. Geschreven door topauteurs uit wetenschap en praktijk.
Boek
40,00 incl. 9% btw
5% studieboekenkorting
Gratis thuisbezorgd | Bestellen op rekening
  • Gratis verzending

  • Bestellen op rekening

  • Officiële webshop Wolters Kluwer

Samenvatting

Samenvatting
Van de werkkostenregeling tot arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. En van de Wet tegemoetkomingen loondomeinen tot het web aan regels voor de auto van de zaak.

Het belastingrecht omtrent loonbelasting en premieheffingen is niet op elk vlak even eenvoudig. Studenteneditie Cursus Belastingrecht Loonbelasting/Premieheffing biedt studenten het ultieme overzicht van beleid en wetgeving anno 2018, verhelderd met relevante jurisprudentie en literatuur.

Deze studenteneditie is geschreven door topauteurs uit zowel wetenschap als praktijk en geldt als het meest brede en diepe naslagwerk in het wetenschappelijk onderwijs.

Loonbelasting & Premieheffing studieboek
Het studieboek helpt je de stof snel en grondig eigen te maken door de uiteenlopende wetten en regels thematisch onder te brengen. De inhoud is tot stand gekomen in overleg met docenten van de universitaire fiscale vakgroepen, waardoor het naadloos aansluit op je studie.

In dit studieboek vind je een behapbare toelichting op onder meer de Wet LB 1964 en op de premieheffing van volks- en werknemersverzekeringen. Je krijgt inzicht in de regels en jurisprudentie omtrent de werkkostenregeling, de veranderingen in de premiedifferentiatie Ziektewet en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, de Wet tegemoetkomingen loondomeinen en de jaarlijks veranderende regels voor de auto van de zaak. De uitgave staat ook stil bij de aanpassingen van de AOW- en de pensioenversoberingen, de aftopping, de compensatiemaatregelen en de lagere opbouwpercentages.

De materie wordt verhelderd met duidelijke voorbeelden die rechtstreeks inhaken op de toepassingspraktijk. Zo helpt de uitgave je de wetgeving en ontwikkelingen op het gebied van loonbelastingen en premieheffingen snel te doorgronden en reproduceren.


Auteurs

Specificaties

Specificaties
Verschenen
9 augustus 2018
Editie
2018
Druk
1
ISBN
9789013148817
Verschijningsvorm
Boek
Pagina's
1052
Afmetingen
15,8 x 24,0 cm
Kleur
Zwart/Wit
Verschenen
9 augustus 2018
Editie
2018
Druk
1
ISBN
9789013148817
Verschijningsvorm
Boek
Pagina's
1052
Afmetingen
15,8 x 24,0 cm
Kleur
Zwart/Wit
 15,8 CM 
  24,0 CM 

Cursus Belastingrecht, studenteneditie

Cursus Belastingrecht, studenteneditie
De studentenedities zijn verkorte uitgaven van de al decennia lang bekende uitgave 'Cursus Belastingrecht'. Uniek aan de Cursus Belastingrecht is dat de auteurs de stof systematisch in plaats van artikelsgewijs behandelen. Zo krijg je inzicht in de structuur van de fiscale wetgeving. Uiteraard lees je ook de belangrijkste jurisprudentie en opvattingen in de literatuur. Iedere titel uit de serie gaat over één fiscaal vakgebied, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonbelasting.

Gerelateerde producten

Terug naar boven