editie 2019

Studenteneditie Cursus Belastingrecht Omzetbelasting 2019-2020

Verschenen 15 mei 2019  •  Druk 1  •  ISBN 9789013153279  •  Pagina's 744
Dit studieboek biedt jou een compleet en behapbaar overzicht van de omzetbelasting. De studenteneditie belicht de belangrijkste heffingswetten op het gebied van directe en kostprijsverhogende belastingen, inzichtelijk gemaakt met relevante jurisprudentie en opvattingen uit de literatuur. Samengesteld door topauteurs uit wetenschap en praktijk.

Er zijn geen onderbrekingen in de uitlevering van onze producten of diensten als gevolg van de COVID-19 uitbraak. Maar door de drukte lukt het PostNL niet altijd om uw bestelling op tijd te bezorgen. Hiervoor vragen wij u om uw begrip.

Boek
39,90 incl. 9% btw
5% studieboekenkorting
Op voorraad. Voor 23.00 besteld, morgen op uw bureau. Op zondag en maandag geen levering.
  • Gratis verzending

  • Bestellen op rekening

  • Officiële webshop Wolters Kluwer

Samenvatting

Samenvatting
Welke vrijstellingen gelden er binnen de omzetbelasting? Onder welke omstandigheden verschillen de tarieven exact van elkaar? En hoe zit het met de levering van onroerende zaken?

Omzetbelasting studieboek
Studenteneditie Cursus Belastingrecht Omzetbelasting geeft jou een complete en systematische behandeling van de omzetbelasting. Zodat jij je de stof snel en grondig eigen maakt. Om de inhoud te laten aansluiten op wat voor jouw studie relevant is, is de inhoud bepaald in samenwerking met docenten van de universitaire fiscale vakgroepen. Daarom geldt deze titel als het meest complete en actuele naslagwerk voor het wetenschappelijk onderwijs.

Laat je informeren over de ontwikkelingen door de jaren heen en de waardevolle betekenis voor de praktijk: 

OB
In deze nieuwste editie is beleid en regelgeving up-to-date met de stand van zaken anno 2019. Denk hierbij aan onderwerpen die voortdurend veranderen: intracommunautaire transacties, vrijstellingen, levering van onroerende zaken en de tarifering.
Waar relevant wordt de stof verlevendigd met voorbeelden uit de praktijk. Zo helpt de studenteneditie je het beleid, de opvattingen uit de literatuur en jurisprudentie snel te begrijpen en te reproduceren.

Auteur/redacteur

Specificaties

Specificaties
Verschenen
15 mei 2019
Editie
2019
Druk
1
ISBN
9789013153279
Verschijningsvorm
Boek
Pagina's
744
Afmetingen
15,8 x 24,0 cm
Kleur
Zwart/Wit
Verschenen
15 mei 2019
Editie
2019
Druk
1
ISBN
9789013153279
Verschijningsvorm
Boek
Pagina's
744
Afmetingen
15,8 x 24,0 cm
Kleur
Zwart/Wit
 15,8 CM 
  24,0 CM 

Cursus Belastingrecht, studenteneditie

Cursus Belastingrecht, studenteneditie
De studentenedities zijn verkorte uitgaven van de al decennia lang bekende uitgave 'Cursus Belastingrecht'. Uniek aan de Cursus Belastingrecht is dat de auteurs de stof systematisch in plaats van artikelsgewijs behandelen. Zo krijg je inzicht in de structuur van de fiscale wetgeving. Uiteraard lees je ook de belangrijkste jurisprudentie en opvattingen in de literatuur. Iedere titel uit de serie gaat over één fiscaal vakgebied, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonbelasting.

Gerelateerde producten

Terug naar boven