editie 2018

Studenteneditie Cursus Belastingrecht Internationaal Belastingrecht 2018-2019

Verschenen 27 juni 2018  •  Druk 1  •  ISBN 9789013149661  •  Pagina's 724
Ben je voor je studie op zoek naar een compleet en behapbaar overzicht van het internationale belastingrecht? In dit studieboek vind je het volledige deel ‘Internationaal Belastingrecht’, plus hoofdstukken uit ‘Inkomstenbelasting’ en ‘Vennootschapsbelasting’ die inhaken op buitenlandse belastingplicht. Geschreven door topauteurs uit wetenschap en praktijk.

Wegens drukte bij onze vervoerspartner PostNL kan er een kleine vertraging zijn bij de levering van boeken. Dank voor uw begrip.

Boek
39,90 incl. 9% btw
5% studieboekenkorting
Op voorraad. Voor 23.00 besteld, morgen op uw bureau. Op zondag en maandag geen levering.
  • Gratis verzending

  • Bestellen op rekening

  • Officiële webshop Wolters Kluwer

Samenvatting

Samenvatting
Het handelsverkeer overstijgt in toenemende mate onze nationale landsgrenzen. Hoe gaan we daar fiscaal mee om? Studenteneditie Cursus Belastingrecht Internationaal Belastingrecht biedt de student een helder overzicht van de actuele wet- en regelgeving in het Internationaal Belastingrecht. Verdiept met relevante jurisprudentie en literatuur.

Laat je informeren over de ontwikkelingen door de jaren heen en de waardevolle betekenis voor de praktijk: 

Deze studenteneditie is samengesteld door experts uit praktijk en wetenschap op het gebied van belastingrecht. Het staat aangeschreven als het meest complete en actuele naslagwerk voor het wetenschappelijk onderwijs.

Internationaal belastingrecht studieboek
Dit studieboek bevat het volledige deel ‘Internationaal Belastingrecht’, aangevuld met specifieke hoofdstukken uit ‘Inkomstenbelasting’ en ‘Vennootschapsbelasting’ die raken aan de buitenlandse belastingplicht. Dankzij de unieke thematische opbouw maak je jezelf de stof snel en grondig eigen. De inhoud is samengesteld in samenwerking met docenten van de universitaire fiscale vakgroepen, zodat het naadloos aansluit op je studie.

De uitgave belicht wetgeving, beleid, jurisprudentie en vakliteratuur omtrent alle fiscale onderwerpen die zich bevinden op het vlak van het internationale handelsverkeer. Zo maakt de lezer kennis met het beleid ter voorkoming van dubbele belasting, internationale belastingverdragen, het multilateraal instrument (MLI) en de laatste anti-misbruik bepalingen.

De lezer krijgt dieper inzicht in de materie aan de hand van heldere praktijkvoorbeelden. Ze helpen je de internationale belastingregels en hun toepassingen snel te begrijpen en te reproduceren.


Auteurs/redactie

Specificaties

Specificaties
Verschenen
27 juni 2018
Editie
2018
Druk
1
ISBN
9789013149661
Verschijningsvorm
Boek
Pagina's
724
Afmetingen
15,8 x 24,0 cm
Kleur
Zwart/Wit
Verschenen
27 juni 2018
Editie
2018
Druk
1
ISBN
9789013149661
Verschijningsvorm
Boek
Pagina's
724
Afmetingen
15,8 x 24,0 cm
Kleur
Zwart/Wit
 15,8 CM 
  24,0 CM 

Cursus Belastingrecht, studenteneditie

Cursus Belastingrecht, studenteneditie
De studentenedities zijn verkorte uitgaven van de al decennia lang bekende uitgave 'Cursus Belastingrecht'. Uniek aan de Cursus Belastingrecht is dat de auteurs de stof systematisch in plaats van artikelsgewijs behandelen. Zo krijg je inzicht in de structuur van de fiscale wetgeving. Uiteraard lees je ook de belangrijkste jurisprudentie en opvattingen in de literatuur. Iedere titel uit de serie gaat over één fiscaal vakgebied, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonbelasting.

Gerelateerde producten

Terug naar boven