editie 2018

Overeenkomsten in het internationaal privaatrecht en het Weens Koopverdrag

mr.dr. R.I.V.F. Bertrams
mr.dr. S.A. Kruisinga
Verschenen 3 mei 2018  •  Druk 6  •  ISBN 9789013143478  •  Pagina's 384
Geen andere uitgave biedt een zo complete en praktische behandeling van internationale overeenkomsten. Het verheldert IPR overeenkomsten (Rome-I) en het Weens Koopverdrag. Toegankelijk voor een breed lezerspubliek van juristen, niet-juristen en rechtswetenschappers.
Boek
97,00 incl. 9% btw
5% studieboekenkorting
Op voorraad. Voor 23.00 besteld, morgen op uw bureau. Op zondag en maandag geen levering.
  • Gratis verzending

  • Bestellen op rekening

  • Officiële webshop Wolters Kluwer

Samenvatting

Samenvatting
De juridische ondergrond van het internationaal handelsverkeer wordt in toenemende mate gevormd door internationale verdragen en EG-verordeningen.

Overeenkomsten in het internationaal privaatrecht en het Weens Koopverdrag biedt een heldere praktijkgerichte behandeling van IPR overeenkomsten (Rome-I) en het Weens Koopverdrag. De titel is de enige in zijn soort die deze materie voor het voetlicht brengt onder een breed publiek van juristen, niet-juristen en rechtswetenschappers. Deze zesde editie onderschrijft het succes.

Internationaal privaatrecht overeenkomsten
De uitgave is opgebouwd in drie logisch samenhangende delen. Het eerste deel biedt een commentaar op Rome-I. Deze verordening bevat de algemene verwijzingsregels voor het toepasselijk recht op internationale overeenkomsten.

Het tweede deel geeft verdieping in de vorm van verwijzingsregels voor de afzonderlijke soorten overeenkomsten. Ook diverse aanverwante onderwerpen komen hier aan de orde.

In het derde deel vindt u een uiteenzetting van het Weens Koopverdrag. Hierin staan de internationale koop- en verkoopovereenkomsten van roerende zaken centraal.

Auteurs/redactie

Auteurs/redactie
Auteur
mr.dr. R.I.V.F. Bertrams
mr.dr. S.A. Kruisinga

Specificaties

Specificaties
Verschenen
3 mei 2018
Editie
2018
Druk
6
ISBN
9789013143478
Verschijningsvorm
Boek
Pagina's
384
Afmetingen
15,8 x 24,0 cm
Kleur
Zwart/Wit
Verschenen
3 mei 2018
Editie
2018
Druk
6
ISBN
9789013143478
Verschijningsvorm
Boek
Pagina's
384
Afmetingen
15,8 x 24,0 cm
Kleur
Zwart/Wit
 15,8 CM 
  24,0 CM 

Recht en Praktijk - Contracten- en aansprakelijkheidsrecht

Recht en Praktijk - Contracten- en aansprakelijkheidsrecht

De serie Recht en Praktijk – Contracten- en aansprakelijkheidsrecht bevat handboeken en monografieën die door hun degelijke juridische aanpak en uitwerking van belang zijn voor de praktijk van het verbintenissenrecht. Alle delen in deze serie Recht en Praktijk kenmerken zich doordat het onderwerp op wetenschappelijk verantwoorde wijze wordt behandeld waarbij op basis van een analyse van wetgeving, rechtspraak en literatuur een antwoord wordt gegeven op praktijkvragen of waarbij de gebruiker voldoende inzicht en aanknopingspunten wordt geboden om (complexe) praktijkvragen te beantwoorden.

Gerelateerde producten

Terug naar boven