Omzet- & Overdrachtsbelasting Onroerend Goed

Omzet- & Overdrachtsbelasting Onroerend Goed

Omzet- & Overdrachtsbelasting Onroerend Goed

Omzet- en overdrachtsbelasting in de onroerendgoedsector slaagt er als enige uitgave in om deze beide onderwerpen gezamenlijk te bundelen voor de financiële professional. In deze online uitgave staan de problemen van deze belastingen in het kader van onroerend goed centraal.

Online
754,28 incl. 9% btw
Prijs per gebruiker per jaar

Samenvatting

Samenvatting

Omzet- & Overdrachtsbelasting Onroerend Goed (OOB) reikt u praktijkgerichte informatie aan over de raakvlakken en de dagelijks terugkomende problemen. Daarbij pakken de auteurs zowel de fiscale als de notariële invalshoek. De onderwerpsgewijze opzet waarborgt de goede toegankelijkheid van deze online uitgave. Specifieke hoofdstukken zijn gewijd aan het BTW-compensatiefonds en de verhuurderheffing. U treft in OOB online niet alleen de nationale wetgeving en rechtspraak aan, maar ook belangrijke wetgeving en rechtspraak vanuit Brussel.

OOB online
Om aan de slag te gaan met informatie in deze uitgave, logt u in met Navigator. Van daaruit gaat u naar OOB online. Binnen de opgenomen documenten kunt u doorklikken op officiële uitspraken, jurisprudentie, wetten en overige externe bronnen. Passages die u verder van pas komen, kunt u markeren en belangrijke documenten kunt u voorzien van een label. Dit stelt u in staat om deze documenten direct op te pakken bij uw eerstvolgende sessie. Met de snelle zoekfunctie komt u snel uit bij de door u gewenste resultaten.

Vraag hier een proefabonnement aan.

Auteurs/redactie

Gerelateerde producten

Terug naar boven