Module BRP

Module BRP

Module BRP

Heeft u in de praktijk te maken met de basisregistratie personen? Door de dagelijkse updates heeft u met deze praktijkgerichte module altijd de meest recente wet- en regelgeving bij de hand. Voorzien van juridisch commentaar en praktische informatie zoals vakliteratuur en modellen.

Deze module maakt onderdeel uit van de Collectie Publieksdiensten. Maak hier vrijblijvend kennis met deze Collectie.

Tijdelijk 10% korting
854,96
Online
931,05 incl. 21% btw
Prijs per gebruiker per jaar
  • Altijd en overal toegang

  • Slim zoeken, filteren en bladeren

  • Bestellen en meteen aan de slag

Samenvatting

Samenvatting

In deze online uitgave vindt u de meest relevante  wet- en regelgeving rondom de basisregistratie personen. Van de Wet basisregistratie personen (Wet BRP) die de Wet gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens (Wet GBA) verving, tot de Paspoortwet, de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en alle overige relevante wetgeving en bijhorende besluiten, circulaires en (EU-)regelingen. Bij de altijd actuele wetteksten treft u bovendien commentaren, Kamerstukken en jurisprudentie aan, voor een nog breder inzicht.

GBA en BRP
Met deze module GBA en BRP heeft u een praktijkgericht naslagwerk. De praktijkartikelen en vakliteratuur geven u alle informatie en tips die u nodig heeft in de praktijk. De diverse modelformulieren maken uw werk ook makkelijker. Bij ‘Praktijkinformatie’ staat onder andere het Logisch Ontwerp RNI (Registratie Niet Ingezetenen). In het onderdeel ‘Handleidingen’ vindt u de laatste versie van de Handleiding Uitvoeringsprocedures (HUP) en de Handleiding Operationele Procedures (HOP).

Burgerzaken  
U bent altijd ‘bij’ met deze praktische én juridische informatie, die is samengesteld door auteurs die zelf werkzaam zijn binnen het vakgebied Burgerzaken en gespecialiseerd zijn in verwerking van persoonsgegevens. Door de heldere en toegankelijke teksten vindt u in weinig tijd alle informatie die u nodig heeft.

Historische versies wet- en regelgeving
Een van de voordelen van deze digitale uitgave is, dat alle informatie aan elkaar is gelinkt. Naast de huidige wetsversie kunt u ook de historische of toekomstige versies van de wet- en regelgeving raadplegen, zoals de tekst van de vervallen Wet GBA. Zo heeft u snel de relevante teksten.

Kennismaken met de Collectie Publieksdiensten
Deze uitgave GBA en BRP is een onderdeel van de Collectie Publieksdiensten. Bekijk het overzicht met Collecties en maak hier kennis. Hier vraagt u ook vrijblijvend een proefabonnement aan. Een proefabonnement loopt automatisch na vier weken af en er zijn geen kosten aan verbonden.

Auteurs

Navigator

Navigator
Terug naar boven