De herziene eigenwoningregeling
editie 2013-1

De herziene eigenwoningregeling

De herziene eigenwoningregeling
Verschenen 10 april 2013  •  Druk 1  •  ISBN 9789013114539  •  Pagina's 144
Dit e-book geeft een overzichtelijke weergave van de parlementaire behandeling van de Wet herziening fiscale behandeling eigen woning. De gewijzigderegelgeving wordt praktijkgericht behandeld met veel voorbeelden en casuïstiek.
Het e-book downloadt u eenvoudig en snel op uw laptop, smartphone of tablet. Na bestellen en betalen krijgt u de downloadlink direct in beeld. Het bestand opent u in de reader naar keuze. Ook kunt u de downloadlink altijd terugvinden in de bestelbevestigingsmail. Meer informatie
E-book
57,50 incl. 9% btw
Direct beschikbaar
  • Bestellen en direct aan de slag

  • Toegankelijk op laptop of tablet

  • Altijd en overal de informatie bij de hand

Samenvatting

Samenvatting

Door de herziening van de eigenwoningregeling komen tot 1 januari 2044 twee regimes naast elkaar te staan: het nieuwe regime voor nieuwe leningen en het overgangsrecht voor bestaande leningen en bestaande kapitaalverzekeringen eigen woning, spaarrekeningen eigen woning en beleggingsrechten eigen woning. Dit maakt de gewijzigde regelgeving complex. Bovendien is het nieuwe regime voor nieuwe leningen ingewikkeld en technisch te noemen.

Dit e-book geeft een overzichtelijke weergave van de parlementaire behandeling van de Wet herziening fiscale behandeling eigen woning. De gewijzigde regelgeving wordt praktijkgericht behandeld met veel voorbeelden en casuïstiek. Zowel het nieuwe regime als het overgangsrecht komen uitgebreid aan bod. Hierbij worden kansen, risico's en onduidelijkheden benoemd.

Het e-book beoogt een handreiking te zijn voor met name belastingadviseurs, inspecteurs, accountants, notarissen, verzekeringstussenpersonen, financiële planners, alsmede medewerkers van banken, hypotheekaanbieders en verzekeringsmaatschappijen. Ook kan het e-book dienen als studiemateriaal/cursusmateriaal voor fiscale en financiële studies, opleidingen en cursussen.

Auteurs/redactie

Specificaties

Specificaties
Verschenen
10 april 2013
Editie
2013-1
Druk
1
ISBN
9789013114539
Verschijningsvorm
E-book
Pagina's
144
Kopieerbeveiliging
Watermerk DRM
Kleur
Zwart/Wit
Verschenen
10 april 2013
Editie
2013-1
Druk
1
ISBN
9789013114539
Verschijningsvorm
E-book
Pagina's
144
Kopieerbeveiliging
Watermerk DRM
Kleur
Zwart/Wit
Terug naar boven