De exhibitieplicht
editie deel X

De exhibitieplicht

De exhibitieplicht
Verschenen 3 december 2010  •  Druk 1  •  ISBN 9789013080513  •  Pagina's 388
De toegang tot bescheiden kan het verschil maken tussen het winnen of verliezen van een procedure. Dit boek bespreekt op verdiepende en tegelijkertijd praktische wijze wanneer en hoe een aanspraak op bescheiden geldend kan worden gemaakt.
Boek
125,00 incl. 9% btw
Op voorraad. Voor 23.00 besteld, morgen op uw bureau. Op zondag en maandag geen levering.
  • Gratis verzending

  • Bestellen op rekening

  • Officiële webshop Wolters Kluwer

Samenvatting

Samenvatting
De toegang tot bescheiden, zoals documenten of digitaal opgeslagen informatie, kan het verschil maken tussen het winnen of verliezen van een procedure. Vooral sinds de herziening van het procesrecht in 2002 heeft de mogelijkheid om aanspraak te maken op bescheiden een grote vlucht genomen. Dit boek schept orde en bespreekt op systematische wijze onder welke voorwaarden en op welke wijze een aanspraak op bescheiden geldend gemaakt kan worden. Daarbij plaatst het de exhibitieplicht in breder perspectief onder meer door verbanden te leggen met hetgeen voor andere bewijsmiddelen geldt. De inzichtelijke inhoudsopgave en het uitvoerige jurisprudentie- en trefwoordenregister bevorderen dat informatie snel gevonden kan worden. Als gevolg daarvan biedt het boek én verdieping én snelle praktische toepasbaarheid.

Auteurs/redactie

Specificaties

Specificaties
Verschenen
3 december 2010
Editie
deel X
Druk
1
ISBN
9789013080513
Verschijningsvorm
Boek
Pagina's
388
Verschenen
3 december 2010
Editie
deel X
Druk
1
ISBN
9789013080513
Verschijningsvorm
Boek
Pagina's
388

Burgerlijk Proces & Praktijk

Burgerlijk Proces & Praktijk
Wilt u op de praktijk gerichte informatie over een efficiënte en doeltreffende procesvoering? Burgerlijk Proces & Praktijk is dé boekenserie voor de praktijk van het burgerlijk procesrecht. De boekenserie bestaat uit monografieën en dissertaties. De monografieën behandelen een onderwerp uit de civiele procespraktijk op een systematische wijze. De dissertaties zijn voor de praktijkvoering relevant. De serie is bedoeld voor de advocatuur en de rechtelijke macht. De boeken hebben een praktische insteek en zijn daarom ook goed te gebruiken voor opleidingsdoeleinden.
Terug naar boven