1.457,33 incl. 9% btw
KIES UW VARIANT:
Online
1.337,00
Exclusief bij Wolters Kluwer
Tijdschrift
1.629,36
Prijs per gebruiker per jaar
  • Altijd en overal toegang

  • Slim zoeken, filteren en bladeren

  • Bestellen en meteen aan de slag

Samenvatting

Samenvatting

Bestuursrechtelijke terreinen
In AB komen de volgende bestuursrechtelijke terreinen aan de orde: algemeen bestuursrecht en bijzonder bestuursrecht, milieurecht, ambtenarenrecht, bouwrecht, ruimtelijk bestuursrecht en sociaalverzekeringsrecht. Ook economisch bestuursrecht, onderwijsrecht en vreemdelingenrecht worden hierbij meegenomen.

Gepubliceerde uitspraken 
De gepubliceerde uitspraken die u aantreft in AB zijn afkomstig van:

  • de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State
  • de Centrale Raad van Beroep
  • het College van Beroep voor het bedrijfsleven
  • de Nationale ombudsman
  • het College van beroep studiefinanciering
  • de burgerlijk rechter in bestuursrechtelijke geschillen en het Hof van Justitie van de Europese Gemeenschappen


Toegang vanaf pc, tablet en smartphone

Vanaf uw pc, tablet of smartphone, logt u in op Navigator – de online informatieportal van Wolters Kluwer. Van daaruit gaat u direct door naar AB. Navigator biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en geavanceerd te zoeken binnen AB en om belangrijke onderdelen te markeren of op te slaan als pdf (op uw pc of in de cloud). Uiteraard kunt u documenten ook printen.  

Snel naar de juiste vakinformatie
Navigator zorgt ervoor dat u snel terechtkomt bij de juiste vakinformatie. Dat is elke dag tijdwinst. Uw zoekresultaten worden gedurende 60 dagen voor u bewaard. Wanneer u inlogt op Navigator, kunt u direct terug naar het document waarbij u de vorige sessie gestopt bent. Om nog sneller en gerichter te zoeken, kunt u Navigator personaliseren. Hierdoor krijgt u betere zoekresultaten op basis van uw persoonlijke voorkeur en snelle toegang tot uw favoriete uitgaven en vakgebieden.

Frequentie
U krijgt wekelijks updates; in juli en augustus elke 14 dagen. U kunt een notificatie instellen, zodat u automatisch bericht krijgt als er een nieuwe update beschikbaar is.

Honderd jaar AB
Als abonnee van AB Online krijgt u tevens toegang tot het online jubileumboek 'Honderd jaar AB'. In 2016 was het honderd jaar geleden dat de eerste aflevering verscheen van het tijdschrift. De insteek van het boek is niet uitsluitend juridisch, maar ook anekdotisch en hier en daar zelfs literair.

Auteurs/redactie

Gerelateerde producten

Navigator

Navigator
Terug naar boven