Naar content
  • "Het zien van het eindresultaat geeft energie"

  • "Je kunt hier iedere dag iets leren"

Werken bij Wolters Kluwer

Je bedenkt graag nieuwe ideeën en je bent resultaatgericht? Bij alles wat je doet staat de klant centraal? Wil jij ergens werken alsof het je eigen business is? Dan vind je bij Wolters Kluwer je nieuwe uitdaging. Wij zoeken gedreven mensen die focussen op goede eindresultaten en met oog voor kwaliteit en detail. Wij bieden onze medewerkers een werkomgeving waarin ze worden uitgenodigd om hun kwaliteiten te ontwikkelen en aan te wenden. Spreekt dat je aan? Dan zoeken wij jou!

Bij Wolters Kluwer werken ruim 500 professionals als uitgever, redacteur, ict'er of accountmanager, verdeeld over verschillende locaties in Nederland. Ons werk is erop gericht om onze kwalitatief hoogwaardige content via allerlei tools snel en eenvoudig toegankelijk te maken voor onze klanten, waardoor zij effectiever en efficiënter hun werk kunnen doen.

Ben je gedreven? Nieuwsgierig? Heb je oog voor kwaliteit en detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wolters Kluwer is de grootste leverancier van vakgerichte informatie voor kritische professionals op uiteenlopende gebieden. Onze klanten behoren tot de top van hun vakgebied. Accountants, juristen, fiscalisten en bestuurders nemen dagelijks de meest kritieke beslissingen op basis van onze informatie. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe manieren om die informatie te ontsluiten en medewerkers die dit mogelijk maken.

Creativiteit en betrouwbaarheid

Omdat we continu innoveren, werken we met ambitieuze en creatieve mensen. Mensen die thuis zijn in de voortdurend veranderende wereld van online portals, e-publishing, software en apps. Zodat de klant erop kan vertrouwen dat hij snel de juiste informatie kan vinden die hij nodig heeft. Altijd en overal.

Kom werken bij Wolters Kluwer

Wij zoeken dynamische mensen met oog voor kwaliteit en detail. Ambitieuze mensen die helder communiceren en echt begrijpen waar het om gaat. We stellen hoge eisen aan onze dienstverlening en daarom stellen we ook hoge eisen aan jouw functioneren. We blijven je uitdagen om het maximale uit jezelf te halen. Zoek jij inhoudelijk interessant werk? Leuke collega's, een innovatieve werkomgeving en ruimte voor je carrière en persoonlijke ontwikkeling? En ben je een echte aanjager, gedreven en nieuwsgierig maar ook nauwkeurig? Kom werken bij Wolters Kluwer. Als je graag eerst meer wilt weten over Wolters Kluwer, kijk dan bij Ontmoet ons. Wil je meteen solliciteren, ga dan naar ons Vacatureoverzicht.