Naar content
  • "Het zien van het eindresultaat geeft energie"

  • "Je kunt hier iedere dag iets leren"

Werken bij Wolters Kluwer

Je bedenkt graag nieuwe ideeën en je bent resultaatgericht? Bij alles wat je doet staat de klant centraal? Wil jij ergens werken alsof het je eigen business is? Dan vind je bij Wolters Kluwer je nieuwe uitdaging. Wij zoeken gedreven mensen die focussen op goede eindresultaten en met oog voor kwaliteit en detail. Wij bieden onze medewerkers een werkomgeving waarin ze worden uitgenodigd om hun kwaliteiten te ontwikkelen en aan te wenden. Spreekt dat je aan? Dan zoeken wij jou!

Wolters Kluwer als werkgever

We hebben als doel om bij de Topwerkgevers in Nederland te behoren. Dat willen we bereiken door alle medewerkers ontwikkelprogramma's aan te bieden en concurrerende moderne arbeidsvoorwaarden, onder meer op het gebied van compensatie en bonussen. We streven naar een juiste mix tussen flexibele medewerkers en vaste mensen. Via het project Wolters Kluwer on the move begeleiden we verandermanagement. Middels bijeenkomsten brengen we medewerkers op de hoogte van de strategie en visie. We geven trainingen om de beoogde cultuur te verankeren. Maar er is ook ruimte voor fun activiteiten zoals een eindejaarsfeest en een sportdag. We steken veel energie in de werving en selectie van nieuwe medewerkers die passen bij de waarden en cultuur van Wolters Kluwer. Daarnaast treden we ook zelf naar buiten om mensen te leren kennen, onder meer met de Inhouse-dag.

meer over Wolters Kluwer

Wolters Kluwer speciaal voor:

IT

Maak de vertaalslag van ideeën naar techniek en zorg dat de innovaties op de juiste manier worden aangeboden aan onze klanten.

Lees meer

Marketing & Sales

Laat geen kans onbenut om de klantwens te vertalen naar aanbiedingen en zorg voor de juiste positionering en branding van de producten.

Lees meer

Publishing

Werk samen met de beste auteurs in jouw vakgebied, bedenk creatieve oplossingen en maak kwalitatief hoogwaardige uitgaven.

Lees meer

Development & Innovation

Loop voorop in een wereld die continu in beweging is en realiseer wat klanten nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Lees meer