Naar content

Persoonlijke Ontwikkeling

Wolters Kluwer heeft oog voor jou. Voor je talent en je persoonlijke ontwikkeling. We ondersteunen je met opleidingen om je competenties aan te vullen. Je krijgt de kansen, de tools en de trainingen. Samen met je manager bepaal jij waar de beste kansen liggen. Terwijl je doelgericht het leertraject doorloopt, zorgen we voor tussentijdse intervisie en metingen.

Young Wolters Kluwer

Voor onze jonge ambitieuze mensen is er Young Wolters Kluwer, gericht op het uitwisselen van informatie en kennis om snel de juiste ervaring op te doen. Met leeftijdsgenoten deel je je ervaringen en ontwikkelingen. Daarnaast bieden we traineeships voor een periode van twee jaar, waarbij je de kans krijgt om in verschillende projecten de organisatie goed te leren kennen en te onderzoeken wat echt bij je past. Dit wordt ondersteund door een intensief opleidingsprogramma.

Professional development programma's

Je krijgt de kans om op alle niveaus aan je competenties te werken. Zo zijn er professional development programma's als de Marketing Academy en Sales Drive. Deze programma's zijn goede voorbeelden van hoe Wolters Kluwer de verschillende groepen in de organisatie van en met elkaar laat leren. Voor de high potentials bieden we een management developmenttraject waarbij je je communicatieve en leidinggevende capaciteiten verder kunt uitbouwen. Is dat een uitdaging die jij graag aangaat? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.