Naar content
  • Sjoerd Smit

    Development & Innovation lees meer
  • "Je krijgt de ruimte om jezelf en producten te ontwikkelen"

  • "Wolters Kluwer is altijd in beweging"

Ontmoet ons

Bij Wolters Kluwer werken ruim 500 professionals, onder meer als uitgever, redacteur, business developer, ict'er, marketeer en accountmanager. Als je wilt weten wat zij zoal dagelijks doen, lees dan de verhalen van onze collega's aan het woord. Spreekt hun ambitie, energie en nieuwsgierigheid je aan en denk jij dat je in het team past? Bekijk het vacatureoverzicht en solliciteer direct.

imgSrc.getData()

Sjoerd Smit

Senior Business Developer

Lees meer

Maak kennis met Wolters Kluwer

Wolters Kluwer ontmoet graag nieuw talent. Daarom staan we regelmatig op beurzen en organiseren Inhousedagen. Tijdens een Inhousedag kunnen academische studenten op informele wijze kennismaken met de dagelijkse gang van zaken, sfeer en cultuur binnen Wolters Kluwer. Binnenkort verschijnen de data voor het najaar op de site.


Collega's aan het woord

Laat je inspireren door de interviews met onze medewerkers bij IT, Marketing & Sales, Publishing en Development & Innovation. Zij kunnen als geen ander vertellen hoe het is om bij Wolters Kluwer te werken.

Bekijk collega's bij Wolters Kluwer Collega's Pim en Marleen aan het woord

Wolters Kluwer speciaal voor:

IT

Maak de vertaalslag van ideeën naar techniek en zorg dat de innovaties op de juiste manier worden aangeboden aan onze klanten.

Lees meer

Marketing & Sales

Laat geen kans onbenut om de klantwens te vertalen naar aanbiedingen en zorg voor de juiste positionering en branding van de producten.

Lees meer

Publishing

Werk samen met de beste auteurs in jouw vakgebied, bedenk creatieve oplossingen en maak kwalitatief hoogwaardige uitgaven.

Lees meer

Development & Innovation

Loop voorop in een wereld die continu in beweging is en realiseer wat klanten nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Lees meer