Naar content

'Ik gebruik 'm bijna dagelijks'

Tekst & Commentaar is de steun en toeverlaat voor iedere juridische professional.
Proefabonnement aanvragen

Verschijningsschema T&C

Handig schema met daarin een actueel overzicht van alle huidige en te verschijnen Tekst & Commentaar-delen, inclusief prijzen.

Let op: geplande verschijningsdata kunnen wijzigen.

 Downloaden

Verschijnings- en abonnementsvormen

U heeft de keuze uit verschillende verschijnings- en abonnementsvormen:
 
Verschijningsvormen
Alle Tekst & Commentaar-delen zijn zowel in boekvorm als online (ook via tablet en smartphone) te raadplegen. Ook zijn alle delen beschikbaar als e-book. Daarnaast is Tekst & Commentaar beschikbaar in verschillende Collecties, online totaalpakketten per rechtsgebied.
 
Abonnementsvormen
Serieabonnement
Met een abonnement op de complete boekenserie Tekst & Commentaar ontvangt u alle nieuwe delen en herdrukken uit de hele serie automatisch en met 20% korting.
Rechtsgebiedabonnement
Met een abonnement per rechtsgebied ontvangt u voortaan alle nieuwe delen en herdrukken uit het rechtsgebied van uw keuze automatisch en met 20% korting. Het rechtsgebiedabonnement is ook online verkrijgbaar.
Abonnement per deel
Alle delen van Tekst & Commentaar zijn ook als los abonnement verkrijgbaar.
 
Meer informatie of bestellen?
Bezoek voor losse boeken, online abonnementen per deel en e-books onze shop, bel voor alle andere abonnementsvormen naar 0570-6735447.

Over Tekst & Commentaar

Als juridisch professional neemt u alleen genoegen met het beste. En kiest u natuurlijk voor Tekst & Commentaar wanneer u snel inzicht wilt krijgen in de wetgeving. Tekst & Commentaar biedt u altijd een glashelder commentaar per wetsartikel; direct toepasbare uitleg in een paar regels. Online, als boek of als e-book. De serie is van een bijzonder hoge kwaliteit en zeer compleet. Aan de serie (30 delen) werkt een team van maar liefst 400 topauteurs en een redactieteam dat bestaat uit de top van de markt. Niet voor niets is Tekst & Commentaar al meer dan 25 jaar de standaard in de juridische markt.

Hét gereedschap voor de juridische professional

  • Glashelder commentaar per wetsartikel
  • In een paar regels direct toepasbare uitleg
  • Bijzonder hoge kwaliteit, zeer compleet en actueel
  • Topredacties en de beste auteurs uit het vakgebied

Auteurs en redactie

Aan de serie Tekst & Commentaar werkt een team van maar liefst 400 topauteurs en een redactieteam dat bestaat uit de top van de markt. Iedere Tekst & Commentaar-titel wordt ontwikkeld door een team van autoriteiten op het vakgebied. Zij zorgen ervoor, dat Tekst & Commentaar altijd een glashelder commentaar geeft.

Rechtsgebieden en delen Tekst & Commentaar

Wat andere klanten zeggen

"Bij alle vraagstukken begin ik eerst met Tekst & Commentaar. Ik vind er altijd snel het juiste artikel met uitgebreid commentaar. Tekst & Commentaar is echt onmisbaar in mijn werk. Er gaat dan ook bijna geen dag voorbij dat ik er niet in kijk."
Mr. Esther Croonen werkt als Legal Counsel bij Coca-Cola Enterprises Nederland B.V. in Rotterdam.
"Onmisbaar. Dat woord zegt voor mij alles over Tekst & Commentaar. Alles wat ik nodig heb, staat erin met een duidelijke uitleg. Ideaal om direct te schakelen en ik kan er altijd op vertrouwen dat de informatie klopt. Dat is een veilig idee."
mr. Paula van den Berg is advocaat bij Bilt.Advocaten in Utrecht.

Wij zijn benieuwd naar uw ideeën

Heeft u een idee of suggestie m.b.t. Tekst & Commentaar? Redactie en uitgever stellen uw reactie zeer op prijs! Mail ons via tekstcommentaar@wolterskluwer.com of reageer via Twitter (@tekstcommentaar). Ook voor uw inhoudelijke vragen over Tekst & Commentaar kunt u hier terecht.

Probeer Tekst & Commentaar nu zelf

Probeer 1 maand gratis
stopt automatisch na 1 maand