Naar content

Compleet gemak in feiten en cijfers

Alle feiten en cijfers handig bij elkaar. Slimme tools die uw werk nóg makkelijker maken. Fiscaal Memo – de app inclusief het boek – is hét standaardinstrument voor iedere belastingdeskundige. Wilt u ook kunnen rekenen op Fiscaal Memo? Bekijk het filmpje en zie hoe!

 

Android app on Google play Download on the App Store

Fiscaal Memo app: compleet gemak in feiten en cijfers

Bestellen

Fiscaal Memo

Fiscaal Memo bevat de voornaamste feiten en cijfers (bedragen, forfaits, drempels, percentages e.d.) die nodig zijn in de dagelijkse praktijk van de deskundige op fiscaal, juridisch, sociaal-arbeidsrechtelijk en financieel gebied.

Fiscaal Memo Verdiepingsmemo’s

Fiscaal Memo Arresten & Beleid

Fiscaal Memo Wet & Regelgeving

Fiscaal Memo BTW

Geeft een overzicht van de belangrijkste jurisprudentie van de Hoge Raad (HR) en het Europese Hof van Justitie (HvJ EU) uit het fiscale rechtsgebied.

Bevat een samenvatting op kernpunten van de belangrijkste bepalingen uit wetten, uitvoeringsbesluiten en uitvoeringsregelingen binnen het fiscale rechtsgebied.

Biedt op heldere wijze een overzicht van de thans geldende regelingen op het gebied van de omzetbelasting.

Faq Fiscaal Memo app

Hoe ontvang ik de editie juli 2015 van de Fiscaal Memo App?

In het gedrukte exemplaar van Fiscaal Memo juli 2015 staat voorin een registratiecode waarmee u de volledige inhoud van de editie juli 2015 kunt activeren. U moet u eerst met deze nieuwe code registreren voordat de editie juli 2015 zichtbaar wordt.

Heeft u een aparte jaarlicentie op de Fiscaal Memo App die al eerder geregistreerd is voor 2015, dan ontvangt u de editie juli 2015 automatisch op uw apparaat zodra deze beschikbaar is. U hoeft dan niet opnieuw een code in te voeren.


Hoe actueel is de Fiscaal Memo App?

De Fiscaal Memo App bevat de volledige inhoud van de meest recent verschenen editie (januari of juli) van Fiscaal Memo. Die inhoud wordt automatisch maandelijks bijgewerkt. Afhankelijk van uw abonnementsvorm is dit zes of twaalf keer per kalenderjaar. Wat er is bijgewerkt in de inhoud kunt u terugvinden in het overzicht ‘Wijzigingen’ in de app. Om de inhoud te kunnen bijwerken is een internetverbinding vereist.


Waar kan ik de Fiscaal Memo App vinden?

De app is gratis te downloaden in de Apple App Store of Google Play Store.

Voorin het gedrukte exemplaar van Fiscaal Memo staat een registratiecode. Als u die invoert in de Fiscaal Memo App activeert u de volledige inhoud. Dit geldt zowel voor abonnementen als voor losse bestellingen op Fiscaal Memo.

Voert u geen registratiecode in dan is een beperkt gedeelte van de inhoud zichtbaar.


Kan ik de registratiecode op meerdere apparaten gebruiken?

Nee. De code geeft recht voor gebruik op één apparaat. Kies daarom van tevoren op welk apparaat u de Fiscaal Memo App wilt gebruiken.

U kunt de registratiecode wel overzetten. Als u uw registratiecode invoert op een nieuw apparaat, dan zal gevraagd worden om de registratie over te zetten naar dat apparaat. Op het oude apparaat zal de registratie automatisch verwijderd worden en de demo-modus geactiveerd worden. U kunt de code in principe onbeperkt overzetten. Maar om misbruik te voorkomen, duurt het 48 uur voordat u de code weer kunt overzetten. Er zijn ook extra controles aanwezig om misbruik te voorkomen. Bij geconstateerd misbruik zal de registratiecode geblokkeerd worden.


Kan ik extra codes bijkopen?

Ja, voor iedere extra code bestelt u een extra exemplaar van Fiscaal Memo in onze Webshop of neemt u contact op met uw accountmanager.


Werkt de Fiscaal Memo App op alle Android-toestellen?

Kunt u de app niet vinden in de Google Play Store, dan voldoet uw apparaat niet aan de minimumeisen. Google Play filtert automatisch de resultaten.

De app werkt niet op toestellen met weinig geheugen, toestellen met Android versie 4.0.2 en ouder worden niet ondersteund.

Wij adviseren u vóór aanschaf van de Fiscaal Memo app eerst de gratis versie te installeren. Als deze naar behoren werkt, dan mag u ervan uitgaan dat ook de volledige versie goed werkt.


Ik heb een andere vraag over de Fiscaal Memo App, waar kan ik terecht?

In de Fiscaal Memo App zelf staan nog meer veelgestelde vragen. U kunt ook contact opnemen met de Wolters Kluwer Servicedesk.