Naar content

Memo

De meest recente cijfers en feiten: door de praktijk, voor de praktijk!

De Wolters Kluwer Memo uitgaven bevatten de voornaamste feiten en cijfers (bedragen, forfaits, drempels, percentages e.d.) die nodig zijn in de dagelijkse praktijk van de deskundige op fiscaal, juridisch, sociaal-arbeidsrechtelijk en financieel gebied.

Van de redactie

25-08-2015 Verdiepingsmemo’s Sociaal Memo verschenen

Alle 2015-edities van de verdiepingsmemo’s bij Sociaal Memo zijn verschenen.

Bij het Sociaal Memo verschijnen jaarlijks ook zogenoemde verdiepingsmemo’s. Een verdiepingsmemo gaat dieper op de materie in dan Sociaal Memo. In Sociaal Memo wordt regelmatig verwezen naar de verdiepingsmemo’s, zodat u snel tot de materie kunt doordringen.

Er zijn 4 verdiepingsmemo’s: Sociaal Memo Arbeid & Inkomen, Sociaal Memo Arbeidsongeschiktheid & Zorg, Sociaal Memo Kind & Gezin en Sociaal Memo Ouderen. U kunt alle memo’s bestellen in de shop van Wolters Kluwer.

20-08-2015 Fiscaal Memo juli 2015 in Fiscaal Memo App!

Fiscaal Memo juli 2015 is verschenen in de Fiscaal Memo App. U kunt deze editie activeren met de voorin in het gedrukte exemplaar van Fiscaal Memo juli 2015 vermelde registratiecode. Heeft u een aparte jaarlicentie op de Fiscaal Memo App die al eerder geregistreerd is voor 2015, dan ontvangt u deze editie juli 2015 automatisch op uw apparaat. U hoeft zich dan niet opnieuw een code in te voeren.

19-08-2015 Juli-editie Fiscaal Memo en Sociaal Memo verschenen

Fiscaal Memo juli 2015 en Sociaal Memo juli 2015 zijn verschenen. Hierin zijn alle wijzigingen in de wet- en regelgeving per 1 juli 2015 verwerkt. U kunt Fiscaal Memo juli 2015 hier bestellen en Sociaal Memo juli 2015 hier.

Memo Update Service

De Wolters Kluwer Memo Update Service houdt u gratis op de hoogte van de meest recente wijzigingen in de Wolters Kluwer Memo´s.

Met naast aanvullingen op een verschenen 
editie een vooruitblik naar nieuwe cijfers
​per 1 januari of 1 juli.

Via de Wolters Kluwer Memo Update Service
ontvangt u de wijzigingen in de Wolters Kluwer
Memo’s automatisch in uw mailbox.

Meld u nu gratis aan!

@timdebondt