Naar content

Meest geliefd, meest gebruikt, omdat...

 • hij meerdere zoekingangen biedt: via inhoudsopgave, alfabetisch - of trefwoordenregister
 • hij door zijn eigen lettertype en fijne papierkleur prettig leesbaar is
 • je docenten hem ook zo goed vinden
 • je medestudenten hem ook gebruiken
 • hoogleraren de inhoud hebben bepaald
 • de twee delen zo handig zijn
 • je door de slimme indeling niet onnodig met beide delen sleept
 • niemand zonder hem kan
 • je hem ook op je mobiel of tablet kunt gebruiken
 • je er een gratis abonnement op Mr. en De Gids bij krijgt
 • je er veel voorbedrukte tabs bij krijgt
 • professionals de Collegebundel ook gebruiken
 • hij in twee uitvoeringen beschikbaar is: soft cover en hard cover
 • hij je de vertrouwde kwaliteit biedt

“Een keuze voor het leven”

Marije Louisse, advocaat bij Loyens & Loeff, gebruikte in haar studententijd de Collegebundel. “Een keuze voor Wolters Kluwer is een keuze voor het leven”

Bekijk hier de interactieve video

De Collegebundel-kleuren

Sinds editie '02-'03 krijgen de letters op de omslag van de gouden Collegebundel van Wolters Kluwer ieder jaar 'n ander kleurtje. Die van dit jaar is… Rood!

 

Benieuwd naar de afgelopen jaren?

Hij is er ondersteboven van

Tim de Greve kon tijdens zijn studie, maar ook nu als professional, niet zonder zijn geliefde bundel. Hij sleept hem nog steeds óveral mee naartoe. “Hij gaat zelfs met me mee de lucht in!”

Bekijk de video

Gratis bij de Collegebundel van Wolters Kluwer

De Gids

Voor de rechtenstudie en juridische beroepen (om je te oriënteren op je rechtenstudie en de arbeidsmarkt).

De Arrestengame app

Deze GRATIS app helpt je snel en eenvoudig de jurisprudentie voor je tentamens uit je hoofd te leren. Test je kennis en check hoe goed je vrienden het doen!

Log in voor de online versie

De wetteksten van de Collegebundel zijn ook online beschikbaar. Ben je in het bezit van de bundel? Dan maak je hier gratis gebruik van! Zo vind je online ook snel en eenvoudig alle wet- en regelgeving. Verder kun je hier nieuwe wetten downloaden.

Registreer je hier als gebruiker met de unieke code uit jouw Collegebundel. Deze unieke code vind je voorin aan de binnenkant van het omslag van deel I (Privaatrecht).

Al geregistreerd voor Collegebundel Online? Log dan hier in.

Studenten log in

 

Meest geliefd, meest gebruikt, omdat...

De Limited Edition is de luxe uitvoering de Collegebundel. Deze stijlvol gebonden bundel heeft een mooie hardcover en wordt geleverd in een luxe bewaarbox. Zo kun je - ook na je studie - wel gezien worden met de meest gebruikte en meest geliefde bundel!

Ook in de Limited Edition vind je voorin aan de binnenkant van het omslag van Deel I (Privaatrecht) een unieke code om toegang te krijgen tot de online versie van de Collegebundel van Wolters Kluwer.

 

Winactie Herschel® rugzak!

De actieperiode is helaas voorbij. Mocht je nog iets willen nalezen over de deze actie check dan de actievoorwaarden.

 

Vragen

Heb je vragen over (de bestelling van) de Collegebundel van Wolters Kluwer?

Ga dan naar www.wolterskluwer.nl/klantenservice of mail naar gouden-nl@wolterskluwer.nl

Volg ons

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de Collegebundel van Wolters Kluwer, handige tips over het gebruik en interessante acties? Volg ons dan via Facebook, TwitterInstagram en SnapChat.

 

FAQ

Algemeen

Waar kan ik de Collegebundel 2015-2016 van Wolters Kluwer bestellen?

Je kunt de Collegebundel 2015-2016 bestellen via de webshop van Wolters Kluwer zonder verzendkosten. Daarnaast is de Collegebundel ook verkrijgbaar bij alle boekhandels bij jou in de buurt en via de faculteitsverenigingen.


Wat is de prijs van de Collegebundel 2015-2016 van Wolters Kluwer?

De Collegebundel 2015-2016 kost € 45 (inclusief btw). Bestellen kan via de Wolters Kluwershop zonder verzendkosten.


Wat krijg ik allemaal bij de aanschaf van de Collegebundel 2015-2016 van Wolters Kluwer?

Wanneer je de Collegebundel 2015-2016 van Wolters Kluwer aanschaft, krijg je gratis toegang tot de online versie van de Collegebundel, De Gids voor de rechtenstudie en juridische beroepen, een jaarabonnement op het tijdschrift Mr. en je kunt één van de 75 Herschel rugzakken winnen.


Wat is er anders aan de Limited Edition van de Collegebundel?

De Limited Edition is de luxe uitvoering van de Collegebundel 2015-2016 van Wolters Kluwer. Deze fraai gebonden bundel is voorzien van een prachtige hardcover en wordt geleverd in een luxe bewaarbox.


Ik heb de Limited Edition van de Collegebundel van Wolters Kluwer gekocht, maar De Gids voor de Rechtenstudie en Juridische beroepen zit er niet bij. Wat nu?

Je kunt De Gids voor de Rechtenstudie en Juridische beroepen binnenkort downloaden. Een papieren versie is op aanvraag beschikbaar via gouden-nl@wolterskluwer.nl.


Heb ik mijn Collegebundel van Wolters Kluwer nog wel nodig in boekvorm?

Alle teksten in de Collegebundel, en meer, staan in principe online. Voor tentamens is het echter handig om te beschikken over de papieren Collegebundel van Wolters Kluwer. Ook is de registratiecode niet los verkrijgbaar.


Online

Hoe krijg ik toegang tot de online versie van de Collegebundel van Wolters Kluwer?

Registreer je als gebruiker op www.wolterskluwer.nl. Voor de registratie heb je de registratiecode nodig. Die ontvangt je bij de aanschaf van je nieuwe Collegebundel. Je hebt dan tot aan de volgende editie gratis toegang!


Waar vind ik de registratiecode voor de online versie van de Collegebundel?

De registratiecode vind je voorin in de Collegebundel van Wolters Kluwer, Bundel I (Privaatrecht).


Ik ben mijn registratiecode kwijt, wat nu?

Op de registratiepagina is een link gegeven om een nieuwe code aan te vragen. Vul de gevraagde gegevens in en je ontvangt een nieuwe registratiecode via je e-mail.


Mijn registratiecode werkt niet, wat nu?

Werkt je registratiecode niet, dan staat er op de registratiepagina een link voor het aanvragen van een nieuwe code. Vul de gevraagde gegevens in en je ontvangt een nieuwe registratiecode via de e-mail om je alsnog te registreren.


Ik heb tijdens het registreren het verkeerde e-mailadres ingevuld, wat nu?

Op de registratiepagina is een link gegeven om een nieuwe code aan te vragen. Vul de gevraagde gegevens in en je ontvangt een nieuwe registratiecode via je e-mail. Met deze code kun je je opnieuw registreren met het juiste e-mailadres.


Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Op de registratiepagina staat een link om je wachtwoord op te vragen. Deze zal verstuurd worden naar het opgegeven e-mail adres. Let op! Gebruik het e-mailadres dat je gebruikt hebt bij je registratie.


Kan ik de registratiecode ook doorgeven aan mijn vrienden?

De code is alléén voor persoonlijk gebruik en mag je daarom niet doorgeven aan anderen. Ook kan de registratiecode maar één keer gebruikt worden.


Hoe wordt belangrijke nieuwe wetgeving beschikbaar gemaakt?

Op de homepage van de online versie van de Collegebundel van Wolters Kluwer worden downloads van alle belangrijke nieuwe wetgeving beschikbaar gesteld. Zo beschik je altijd over actuele informatie.


Hoe lang heb ik toegang tot de site?

Je hebt toegang tot het verschijnen van de volgende papieren editie van de Collegebundel van Wolters Kluwer. Je kunt het volgende jaar je aanmelden met de nieuwe registratiecode die bij de bundel zit voor de gratis online versie van de Collegebundel.


Hoe werken de verschillende onderdelen van de online versie van de Collegebundel?

Log in via www.wolterskluwer.nl en bekijk de helpfunctie bovenaan de homepage. Hier worden de verschillende tabbladen en functionaliteiten uitgelegd.