Naar content

KBP Relatiedag - 29 september 2016

Sprekers

 

Hennie van der Most

Topondernemer Hennie van der Most heeft zijn eigen horeca-imperium opgebouwd. Kenmerkend zijn zijn creativiteit, doorzettingsvermogen, lef en ambitie. 

Naast de ontwikkeling van Speelstad Rotterdam wordt er momenteel hard gewerkt aan de realisatie van een mobiele restauranttoren van ca. 40 m. hoogte.

Uit vele delen van de wereld bestaat al belangstelling voor deze mobiele toren. Ook weten exploitanten van attractieparken uit de hele wereld de weg naar Van der Most te vinden voor de revisie van attracties. Zo zijn er al reuzenraden uit Dubai, en attracties uit Engeland, België en de Verenigde Staten in Schuinesloot gerestaureerd.

Inmiddels zijn er binnen zijn bedrijven ruim 650 medewerkers werkzaam. Dagelijks bezig zijn met ondernemen is zijn lust en zijn leven. Hennie van der Most heeft veel geleerd, gezien en onderhandeld. Hij deelt graag zijn levenservaringen met u en geeft zijn visie op de huidige economische ontwikkelingen.

 

Heleen Elbert

Heleen Elbert is fiscaal jurist. Na een carrière als belastinginspecteur is zij werkzaam geweest als belastingadviseur bij Mazars en Berk. Sinds 2010 is zij werkzaam als zelfstandig belastingadviseur bij ELBERT Fiscaal (www.elbertfiscaal.nl). Heleen Elbert heeft jarenlange ervaring als docent en als spreker bij diverse congressen. Zij is daarnaast als auteur verbonden aan diverse fiscale tijdschriften.